Skip to content
Upcoming

Mark Gonzales gaat samenwerking aan met adidas Superstar

21 april 2020 11:11
Mark Gonzales gaat samenwerking aan met adidas Superstar

Er staat weer een collab sneaker genaamd ‘Shmoo’ op de planning, en dit keer is het de adidas Superstar in samenwerking met niemand minder dan skateboarder Mark Gonzales. Het is een speels ontwerp die zijn strakke Superstar uitstraling behoudt met de schattige Shmoo afbeelding die herhalend op de sneaker is bevestigd. De Shmoo is een kenmerkende afbeelding voor de skateboarder, je ziet die namelijk ook terug in zijn kledinglijn! Het paar wordt 25 april al verwacht, lees dus snel verder voor alle informatie, voordat je wat mist.

De Amerikaanse Mark is een echte icoon voor vele skate fanaten. Hij werd lid van het Blind Team in 1998 en hebben toen ook een film samen opgenomen. Die film wordt door vele gezien als de beste skate film ooit. Nu is hij de samenwerking aangegaan met adidas en heeft inmiddels ook al een kledinglijn met adidas Skateboarding.

Mark Gonzales x adidas Superstar ‘Shmoo’ | FW8029

De sneaker heeft nog steeds zijn klassieke bovenwerk. Natuurlijk een wit lederen stofje die gevestigd is op de gehele sneaker. Hierop is er voor gekozen om vier ‘Shmoo’ versieringen te laten verschijnen, twee hiervan hebben een roze kleur met paarse rand die je terug kan vinden op de zijkant. Die kijken je lief en lachend aan. Aan de mediale kant vind je twee blauwe met rode rand ‘Shmoo’s’ die wat fronzend kijken. Dit laat zien dat mensen zich vaak leuk uiten aan de buitenkant, maar toch wat ongelukkiger zijn van de binnenkant.

Release info

25 april is het dan eindelijk zo ver, dan komt het toffe paartje de Mark Gonzales x adidas Superstar ‘Shmoo’ uit voor dames en heren. Ze zullen bij adidas verkrijgbaar zijn en gaan vanaf 100,- euro. Het wordt een latertje, want ze zullen online zijn om precies 00:00 uur. En als tip kunnen we je alvast meegeven; wees er op tijd bij. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneaker releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date.

Mark Gonzales X adidas Superstar 'Shmoo'

FW8029 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas