Skip to content
Brand

Maak kennis met de vrouwen van adidas Impossible is Nothing

15 februari 2022 17:01
Maak kennis met de vrouwen van adidas Impossible is Nothing

adidas zet vrouwen in de schijnwerpers voor hun project ‘Impossible is Nothing’. Altijd al een covermodel willen zijn of een atleet? Niets is onmogelijk en dat laten deze powervrouwen zien. We maken kennis met model en actrice Hoyeon, volleybalster en activiste Tiffany Abreu, skateboarder en olympiër Momiji Nishiya en last but not least model en danser Ellie Goldstein.

Hoyeon impossible is nothing
Tifanny Abreu impossible is nothing
Moiji Nishiya
Ellie Goldstein

Meet de powervrouwen

Hoyeon

Als eerste stellen wij je graag voor aan Hoyeon Jung. Hoyeon, is een Zuid-Koreaans fotomodel en actrice. Je kunt haar kennen van de razend populaire Netflix serie ‘Squid Game’.

Ze begon haar modellencarrière op een Koreaanse modellenacademie. Op 17-jarige leeftijd leerde ze hoe het was om model te zijn. Hoyeon is inmiddels 27 en heeft deelgenomen aan veel modellenshows. Daarnaast heeft ze op covers gestaan van tijdschriften als Vogue Korea, Vogue Japan en CR Fashion Book.

In Januari 2020, tekende Hoyeon een contract bij het entertainment bureau Saram Entertainment met de hoop haar acteercarrière te beginnen. Niet veel later kreeg Hoyeon een telefoontje om auditie te doen voor ‘Squid Game’.

Tiffany Abreu

Als tweede stellen wij jullie voor aan Tiffany Abreu. Tiffany is een Braziliaanse volleybalster. Ze is de eerste transvrouw die in de Braziliaanse Women’s Volleybal Liga speelt.

Voordat ze haar transitie voortzetten speelde ze als man in de Braziliaanse Superliga A en B. In 2017 kreeg ze toestemming van de International Volleybal Federation om als vrouw te spelen in vrouwen leagues.

Ze speelt als eerste transvrouw in de hoogste klasse van volleybal en in één van meest compentatieve leagues in de wereld.

Momiji Nishiya

Nishiya is de derde powervrouw die wij aan jullie willen voorstellen. Momiji Nishiya is een Japanse skateboardster. Ze heeft goud gewonnen op de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Op haar 13-jarige leeftijd is ze de jongste Japanner ooit, die goud heeft gewonnen op de Olympische Spelen.

Daarnaast is ze ook de eerste vrouw die skateboarding champion op haar naam heeft staan.

Ellie Goldstein

Last but not least, Ellie Goldstein. Ellie is een Brits model en danseres met downsyndroom. Haar modellencarrière begon op 15-jarige leeftijd. Inmiddels is ze 18 jaar oud en geldt ze als rolmodel voor andere kinderen met een beperking.

Ellie is het eerste model met een beperking dat het merk Gucci vertegenwoordigt en model staat voor hun schoonheidsproducten. Bij Gucci viel ze op vanwege haar pure uitstraling.

Deze vrouwen zijn een inspiratie voor velen. Als de wil er is, is alles mogelijk en is niets onmogelijk. Het leven is vallen en weer opstaan. Wat je moet blijven doen is in jezelf geloven! Meer inspirirende verhalen van powervrouwen staan op de adidas website.

Er verschijnen dagelijks blogs als deze op onze nieuwspagina. Hou vooral de pagina in de gaten om up-to-date te blijven over al het nieuws rondom adidas.

“Het is onmogelijk, om van de ene op de andere dag in de schijnwerpers te staan, om je eigen tenue samen te stellen, om een covermodel te zijn, om een sterke sporter te zijn of om mee te doen als transvrouw. IMPOSSIBLE? NO. I’MPOSSIBLE.”

adidas