Skip to content
Upcoming

Maak je klaar voor de Nike Air Force 1 ‘White Camo’

22 juli 2020 10:04
Maak je klaar voor de Nike Air Force 1 ‘White Camo’

De colorways op de Nike Air Force 1 blijven maar binnen stromen. En daar kan de Nike Air Force 1 ‘White Camo’ aan toegevoegd worden. De Nike Air Force 1 ‘White Camo’ is perfect voor elk seizoen, en maakt jouw outfit helemaal compleet.

De Air Force 1 gaat al jaren mee en is ondertussen al in 1700 colorways verschenen. Ook wordt dit model vaak gebruikt voor samenwerkingen, dit is mede doordat het een simpel maar toch strak model is. De Air Force 1 werd als basketbalschoen op de markt gebracht, en maakte als eerste gebruik van de Nike Air technologie.

Nike Air Force 1 ’07 ‘White Camo’ | CZ7891-100

De naam zegt het al, de Nike Air Force 1 ‘White Camo’ wordt afgewerkt met te gekke Camo details op het witte lederen bovenwerk. De zwarte details zoals de lining, de heeltab, de Swoosh en de veters maken de sneakers helemaal af. Het camo effect komt terug onder de Swoosh en op de tong, overigens is het camo effect op de heeltab en de Swoosh in het zwart terug te zien. Op de midsole is de ‘Air’ branding in het zwart te zien. De gumsole maakt de sneaker af.

Je zal nog even moeten wachten op de Nike Air Force 1 ‘White Camo’. Wel verwachten wij dat dit heerlijke paartje in 2020 gedropt zal worden voor €110,-. Tot die tijd kan je van deze colorway hieronder genieten. Als jij niks wil missen van de laatste releases, neem dan een kijkje in de releasekalender en volg ons op social media.


Nike Air Force 1 'White Camo'

CZ7891-100 · Prijs vanaf €136,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike