Skip to content
Upcoming

Lyrical Lemonade X Air Jordan Aerospace 720 dropt deze week

17 maart 2020 12:04
Lyrical Lemonade X Air Jordan Aerospace 720 dropt deze week

Het Jordan Brand komt met een nieuwe samenwerking, dit keer is het nogal een bijzondere, namelijk Lyrical Lemonade. Het toffe multimediabedrijf is ontzettend hard gegroeid en hebben zelfs een eigen festival! Nu mogen ze Jordan aan het groeiende lijstje toevoegen. Ze brengen namelijk een super kleurrijke Aerospace 720 uit. Daarnaast hoeven we niet eens meer zo lang wachten, zaterdag 21 maart komen ze dan eindelijk uit. Je moet wel vroeg je bed uit in je vrije weekend, om 9 uur gaan ze online. Maar ze zijn het zeker waard!

Lyrical Lemonade

Het multimediabedrijf is inmiddels wel bekend bij de jongeren in de hiphop scene. In 2013 begonnen ze heel klein, namelijk met een blog. Hier schreven ze over de opkomende muziekscene in Chicago. Chance the rapper en Chief Keef kwamen als voorbeeld aan bod. Cole Bennet is de oprichter en besloot om verder te gaan dan alleen blogs, ze hebben inmiddels al 12 miljoen abonnees op Youtube. Ook kan je ze herkennen aan hun logo, die aan het begin van muziekvideo’s van grote namen als Juice WRLD en Famous Dex werden getoond. Naast dit alles hebben ze ook nog een eigen festival genaamd “Summer Smash”. Die richten zich op de jeugdbeweging in Chicago.

Lyrical Lemonade X Air Jordan Aerospace 720 UC ‘Blue’ | CZ2993-400

De samenwerking van de Aerospace 720 x Lyrical Lemonade verbaast de meeste mensen niks, het is misschien wel willekeurig maar zeer logisch. Dit komt omdat het All-Star weekend van dit jaar bevind in het midden westen. Het is een echte futuristische sneaker en heeft wat weg van de Nike Air Max 97 en de Air Flight 98. Het bovenwerk lijkt een beetje op de vlag van Chicago, door de koele blauwe kleur en de strepen. Bij de hiel zie je paars, groen en geel suede overlays en TPU-vormen. Die verschijnen terug op de tong van de rechtersneaker, waar ook het logo van Lyrical Lemonade gevestigd is. Op de linkersneaker vind je het blauw-gele kartonnen logo op de tong. Hun inlegzolen veranderen het kleurenschema nogal, namelijk in paars en geel.

Release info

Nog even wachten want aankomende zaterdag 21 maart 2020 zal de Aerospace 720 x Lyrical Lemonade verkrijgbaar zijn om 09:00 uur via Nike.com. Wees er snel bij want deze beloven hard te gaan. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Lyrical Lemonade X Air Jordan Aerospace 720 UC 'Blue'

CZ2993-400 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
Lyrical Lemonade X Air Jordan Aerospace 720
Lyrical Lemonade X Air Jordan Aerospace 720
Lyrical Lemonade X Air Jordan Aerospace 720