Skip to content
Watch

Love Story Special – The Turnover Episode 32

12 februari 2022 16:00

Om in de sfeer te komen voor Valentijnsdag komt DJ Turne deze week met een Love Story Special van The Turnover. De set is nu te beluisteren via onze Mixcloud pagina en te bekijken via de video player hierboven.

Sneakerjagers Love Story

Deze week staat helemaal in het teken van Valentine’s Day en de liefde. Zo geven wij deze week in samenwerking met Foot Locker en hotelketen citizenM een drie-daagse trip naar Parijs weg. Samen met jouw geliefde kun je kans maken op een romantische reis naar de stad van de liefde via de winactie op de Sneakerjagers app. Je kunt van 7 februari tot en met 13 februari 2022 meedoen. Check onze Love Story blog om precies te zien hoe jij mee kan doen!

DJ Turne kon natuurlijk niet achterwegen blijven in onze Love Story. Vandaar dat deze week The Turnover ook in het teken staat van onze Love Story. Strak in het pak en zonder enige voorbereiding begint Turne dan ook aan de set. Als wij kijken naar de tracklist zien we een aantal heerlijke “love” songs, en een aantal nummers van J Dilla langs komen.

Februari is een zeer belangrijke maand voor diegenen die van de Hip-Hop cultuur houden, vooral voor als je een fan bent van J Dilla, die levendiger is dan ooit tevoren. Muziekproducer, DJ, rapper, zanger, songwriter en multi-instrumentalist, afkomstig uit Detroit, is misschien wel één van de meest invloedrijke, geniale, visionaire artiesten in de geschiedenis van de muziekindustrie. 7 februari, zou Dilla 47 jaar oud worden, een datum die ook de 15e verjaardag markeert van ‘Donuts’, zijn meest geprezen album.

Tracklist aflevering 31

Guilty Simpson – I Must Love You (OJ Simpson Remix)
Valerie Simpson – Silly Wasn’t I
REO Speedwagon – Keep In Loving You
Raphael Saadiq – I’m Feeling Love
Anita Baker – Sweet Love
Annie Lennox – No More I love You’s
Lucy Pearl – Without You (Dilla Remix)
Spacek – Eve (Dilla Remix)
Johnny Guitar Watson – Superman Lover
Patrice Rushen – Remind Me
Slum Village – 5 Ela (Remix)
Common – Love Is
J88 – The Look of Love
Common – Come Close (Dilla Remix)
Mary J. Blige Feat. Smiff n Wesson – I Love You
J Dilla – Won’t Do
P Diddy Feat. Black Rob – I Love You
Smokey Robinson – You’ve Got The Love I Need
Donny Hathaway – Love
Outkast – Jazzy Belle
J Dilla – Smack a Bitch
J Dilla – Think Twice
Bacao Rhythm Feat. Steel Band – Love Like This
Stevie Wonder – Knocks Me Off My Feet

Sneakerjagers Radio

Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste aflevering van The Turnover.