Skip to content
Upcoming

Louis Vuitton released 3 colorways van de Run Away sneaker

6 juni 2019 17:05
Louis Vuitton released 3 colorways van de Run Away sneaker

Nicolas Ghesquière, creative director van de dameskleding van het Franse Louis Vuitton, heeft de Run Away sneaker 3 frisse nieuwe colorways gegeven. De damessneaker is nu verkrijgbaar in een ‘Black/White colorway, ‘White’ en een ‘Rose Clair Pink’ colorway.

Louis Vuitton is een Frans merk dat in 1854 werd opgericht door Louis Vuitton. Op de meeste producten van het merk zit het kenmerkende LV monogram. Het merk maakt producten als schoenen, t-shirts, truien en sieraden. Waar het merk natuurlijk bekend om staat is het maken van koffers, handtassen en accessoires. Louis Vuitton is één van ’s werelds grootste fashion houses en heeft meer van 460 winkels wereldwijd. Van 2006 tot en met 2012 was LV het meest waardevolle merk ter wereld.

Af en toe gaat Louis Vuitton ook de samenwerking aan met andere merken. De bekendste samenwerking was met Supreme in 2017. Samen brachten zij verschillende producten uit met het LV monogram gemixt met het Supreme Box Logo design. Ook bracht Louis Vuitton in 2017 twee collecties uit in samenwerking met Jeff Koons. Samen wilde zij het gat verkleinen tussen mode en kunst.

Louis Vuitton Run Away Sneaker Details

In totaal heeft Louis Vuitton 3 nieuwe colorways uitgebracht van het Run Away model. Een ‘Black/White’ colorway, een ‘White’ colorway en een ‘Rose Clair Pink’ colorway. De sneaker is gemaakt van kalfsleder en grof mesh. Vervolgens hebben de achterkant en de kooi op de zijkant het kenmerkende LV monogram gekregen. Echter heeft de roze colorway dit monogram niet. De upper is bevestigd op een chunky sole. Het silhouet wordt afgemaakt met LV-branding op de tong, de hiel en op de hak.

Ben jij benieuwd hoe de nieuwe colorways eruit zien? Scrol dan naar beneden voor foto’s van de colorways. Echter is het niet mogelijk om de sneaker online te shoppen. Om een paartje te bemachtigen zal je via de website van Louis Vuitton een afspraak moeten maken bij één van de winkels. Het is wel mogelijk om de roze colorway te shoppen via de website. De sneaker kost €750,-. Wil jij vanaf nu geen enkele release meer missen? Check dan dagelijks onze Releasekalender om op de hoogte te blijven.Run Away sneaker
Run Away sneaker

Run Away sneaker
Run Away sneaker
Images by Louis Vuitton

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date