Upcoming

Lilac land op de Nike Air Max 270

19 maart 2019 13:34
Lilac land op de Nike Air Max 270

Enige tijd geleden is de nieuwste Air Max, de Air Max 720 toegevoegd aan de Air Max familie. Zijn jongere broertje, de Air Max 270 kwam hierdoor wat op de achtergrond te staan. Met alle nieuwe releases van de 720 kreeg Nike hierdoor wel de tijd wat nieuwe frisse colorways voor de 270 te bedenken. Het resultaat is deze zomerse ‘Lilac’ colorway!

De Nike Air Max 270, het model wat geïntroduceerd werd in 2018, tijdens de Nike Air Max Day, is door heel 2018 erg gegroeid. Het model is enorm positief ontvangen in de community en is meerdere keren uitgebracht in leuke/opvallende colorways. Na de introductie van een nieuwe Air Max, de 720, viel het model lichtelijk in de schaduw. Met deze nieuwe ‘Lilac’ colorway laat Nike weer eens even zien dat het model zijn tijd nog lang niet heeft gehad.

Laten we even een kijkje gaan nemen naar deze nieuwe ‘Lilac’ colorway. Het bovenwerk is gemaakt van het altijd geliefde Flyknit materiaal. Uitgevoerd in een licht beige kleur wat we in overvloed zien over het gehele bovenwerk. We zien nog wel licht bruine tinten in de vorm van de Nike branding, de heel tab en de outsole. De bekende heel Air Unit is volledig paars gemaakt wat de sneakers direct een zomerse vibe geeft.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 270

AH6789-107 · Prijs vanaf €254,-

Naar alle aanbieders
lilac
lilac
lilac
lilac

The Turnover