Skip to content
Upcoming

Lama Jouni x Puma Thunder Rive Gauche ‘Peach Beige’ Pack

7 maart 2019 11:31
Lama Jouni x Puma Thunder Rive Gauche ‘Peach Beige’ Pack

Puma en designer Lama Jouni komen met een geweldige samenwerking. Zij steken de Puma Thunder Spectra in een nieuw jasje, namelijk de Lama Jouni x Puma Thunder Rive Gauche ‘Peach Beige’. Dit uit zich in een pack met twee colorways. Door het kleurgebruik zijn deze sneakers perfect voor in het voorjaar.

De Puma Thunder is een typisch Chunky model wat perfect aansluit op de ‘Dad Shoe’ trend vanwege de bulky sole. Geen wonder dat dit model zo populair is. Er wordt veelal gewerkt met grote panelen, verschillende materialen en vele kleuren. Hierdoor is de Puma Thunder Spectra al in veel verschillende colorways verschenen. Nu worden er weer twee nieuwe colorways toegevoegd!

De details

Door de samenwerking tussen Lama Jouni en Puma, krijgt de Puma Thunder Spectra dus twee nieuwe colorways. De eerste van de twee colorways bestaat uit verschillende zachte pastel kleuren die te vinden zijn op de upper. Denk hierbij aan de kleuren ‘Peach Beige’, ‘Glacier Grey’ en wit. Deze vrolijke upper is geplaatst op de bekende bulky sole van de Thunder Spectra. Door de midsole wit/gebroken wit te houden en de outsole voornamelijk zwart, wordt er een mooi contrast gecreëerd. Om het uit- en aantrekken van de schoen zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de drager, is er zowel op de hiel als op de tong een pull tab geplaatst. De pull tab op de hiel heeft de tekst “Rive Gauche” gekregen. De Puma Cat is te vinden op de pull tab op de tong.


Lama Jouni x Puma Thunder Rive Gauche 'Peach Beige'

369453-01 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

De tweede colorway uit het ‘Peach Beige’ pack valt erg op vanwege het gebruik van zowel lichte als donkere kleuren. Zoals de naam van het pack al aangeeft, zit ook in deze colorway de kleur ‘Peach Beige’. Deze kleur neemt, in tegenstelling tot de eerste colorway, echt de overhand op de sneaker. De kleur is namelijk te vinden op de upper, maar ook de outsole is in het ‘Peach Beige’ gedoopt. Naast deze kleur is de kleur ‘Blues’ te vinden samen met wit. Ook op deze sneaker zorgt de afwisseling tussen licht en donker voor een mooi contrast. Natuurlijk zijn de pull tabs ook terug te vinden op deze sneaker met dezelfde details als bij de eerste colorway.


Lama Jouni X Puma Thunder 'Peach Beige'

369453-02 · Prijs vanaf €76,-

Naar alle aanbieders

Het Lama Jouni x Puma Thunder Rive Gauche ‘Peach Beige’ pack zal gereleased worden op zaterdag 9 maart. Voor een bedrag van €130,- kan jij je favoriete colorway uit dit pack bemachtigen. Benieuwd waar en hoelaat? Check dan de releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Uitgelichte afbeelding: Atmos_Tokyo