Upcoming

Ladies opgelet! Nike dropt nieuwe colorway op Air Force 1 Shadow

23 april 2020 08:52
Ladies opgelet! Nike dropt nieuwe colorway op Air Force 1 Shadow

Het iconische Air Force 1 model van Nike is in een nieuw jasje gestoken. Door het gebruik van meerdere lagen geeft een speelse draai aan het klassieke basketbal design. Door de details hiervan te benadrukken met kleur heeft deze Air Force 1 Shadow SE een opvallende look. Helaas is er nog geen releasedatum vrijgegeven, maar die zal snel volgen. Lees snel verder voor alle verdere details.

Het kan haast niet dat je de Nike Air Force 1 die bedacht is door Bruce Kilgore hier niet in ziet, de klassieker maakte in de jaren ’80 zijn debuut en is sindsdien niet meer weg te denken. Nu is de Shadow een nieuw variant geïnspireerd op de klassieker. De AF1 Shadow is een eerbetoon aan vrouwen die een voorbeeld zijn voor de volgende generatie door verandering te brengen in hun omgeving.

Nike Air Force 1 Shadow SE ‘White’ | CQ9503-100

De Air Force 1 Shadow heeft een witte basis met te opvallende gekleurde details. De Swoosh is ingekleurd met een felle oranje kleur, waardoor die perfect is voor het heerlijke weer dat eraan komt. Andere details, zoals bij de midzool, zijn baby blauw gekleurd om nog meer contrast te geven aan de sneaker. Het bovenste ‘Air’ logo op de midsole is weer rood/oranje.

Release info

Helaas is er nog geen releasedatum vrijgegeven van de Nike Air Force 1 Shadow. De sneaker zal o.a. binnenkort verkrijgbaar zijn via Nike en diverse geselecteerde Nike-retailers vanaf 110,- euro. De verwachting is dat deze AF1 Shadow net als de voorgaande colorways erg gewild zijn. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date.

Nike Air Force 1 Shadow SE 'White'

CQ9503-100 · Prijs vanaf €146,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike
The Turnover