Skip to content
Staff Picks

Laat je creativiteit los met de Nike Air Force 1 By You

8 augustus 2021 10:01
Laat je creativiteit los met de Nike Air Force 1 By You

De Nike Air Force 1 Low is beschikbaar in het By You programma van Nike. Met dit programma kan jij veel verschillende modellen jouw eigen colorway geven.

Nike Air Force 1 By You

In het By You programma van Nike kan je de kleuren van verschillende silhouetten aanpassen. Je kan elk element en elke overlay aanpassen naar jouw smaak. Dit betekent ook dat je colorways van bestaande Jordan 1’s en Dunk’s op de Air Force 1 kan zetten. In het programma kan je jouw creativiteit los laten gaan.

Om jou wat inspiratie te bieden hebben wij van Sneakerjagers zeven verschillende colorways gemaakt die geïnspireerd zijn op andere sneakers. Bekijk deze Air Force 1’s hieronder. Wil je liever je eigen colorway maken? Klik dan op de knop hieronder.

Nike Air Force 1 ‘Gucci’

Met de kleuren die beschikbaar zijn kan je je Air Force 1 een Gucci thema geven. Dit doe je door de toebox, het midden, de tong en de heeltab de groene ‘Rainforest’ kleur te geven. De Swoosh en de branding op de heeltab verander je in ‘University Red’.

Om de lichte kleur op het bovenwerk te krijgen verander je de neus, veteroogjes, zoolrand, voering en middenzool in ‘Sail’. De buitenzool maak je van gum rubber. De veters zijn in de kleur ‘Honeycomb’.

Wil je dit paartje graag hebben? Klik dan op de afbeelding om deze te kopen.

Nike Air Force 1 Gucci By You

Nike Air Force 1 ‘Shadow 2.0’

Heb je een ‘L’ gepakt op de Air Jordan 1 ‘Shadow 2.0’? Niet getreurd. Via By You kan je de Air Force 1 deze colorway geven.

Om deze colorway te maken verander je de toebox, tong, zijkant, voering en veters naar zwart. De neus, veteroogjes, zoolrand, heeltab en Swoosh geef je de ‘Smoke Grey’ kleur. De middenzool is wit en de buitenzool maak je zwart.

Wil je dit paartje graag hebben? Klik dan op de afbeelding om deze te kopen.

Nike 'Shadow 2.0'

Nike Air Force 1 ‘Panda’

De ‘Panda’ colorway van Nike komt vaak terug op sneakers. Zo hebben we de Air Jordan 1 High ‘Panda’ en de Nike Dunk Low en High in hetzelfde kleurenschema. Met By You kan je de Air Force 1 dit kleurenschema geven.

Om jouw eigen Nike Air Force 1 ‘Panda’ te creëeren maak je eerst de toebox, veters, voering en zijkant wit. De neus, veteroogjes, tong, heeltab, zoolrand en Swoosh maak je zwart. Nu heb je het bovenwerk al af. Voor de zool maak je de middenzool wit en de buitenzool zwart.

Wil je dit paartje graag hebben? Klik dan op de afbeelding om deze te kopen.

Nike Air Force 1 By You 'Panda'

Nike Air Force 1 ‘Chicago Black Toe’

In 2020 kwam de Air Jordan 1 Mid ‘Chicago Black Toe’ uit met een colorway dat erg lijkt op de afbeelding hieronder. Vind je dit kleurenschema interessant? Lees dan de instructies hieronder.

De toebox, heeltab, Swoosh, voering en veters maak je zwart. De neus, tong en zoolrand verander je in ‘University Red’. De veteroogjes en zijkant maak je wit. Net als bij de ‘Panda’ maak je de middenzool wit en de buitenzool zwart.

Wil je dit paartje graag hebben? Klik dan op de afbeelding om deze te kopen.

Nike 'Chicago Black Toe'

Nike Air Force 1 ‘Chicago’

De Jordan 1 OG ‘Chicago’ is de eerste Jordan 1 High die er bestond en was een eerbetoon aan de Chicago Bulls. Michael Jordan speelde in 1985 daar. Deze colorway is alleen te krijgen als je er heel veel geld voor over hebt. Om geld te besparen kan je deze colorway op de Air Force 1 namaken via By You.

Om de Nike Air Force ‘Chicago’ te krijgen zoals hieronder maak je de toebox, de middenzool en de zijkant wit. De neus, veteroogjes, tong, zoolrand, buitenzool en heeltab verander je in ‘University Red’. De voering, veters en Swoosh maak je zwart.

Wil je dit paartje graag hebben? Klik dan op de afbeelding om deze te kopen.

Nike Air Force 1 By You 'Chicago'

Nike Air Force 1 ‘Black Toe’

In de zomer van 2019 zagen we de ‘Black Toe’ colorway op de Air Jordan 1 ‘Satin Black Toe’ voor het laatst. Dit model was uiteraard binnen no time uitverkocht. Wil je de ‘L’ in een ‘W’ veranderen? Volg de instructies hieronder.

Om jouw eigen Nike Air Force 1 ‘Black Toe’ te creëeren begin je bij de toebox, de zijkant en de middenzool. Deze maak je wit. De neus, veteroogjes, veters, Swoosh en buitenzool zijn in het zwart. De heeltab en zoolrand hebben de ‘University Red’ kleur.

Wil je dit paartje graag hebben? Klik dan op de afbeelding om deze te kopen.

Nike 'Black Toe'

Nike Air Force 1 ‘Game Royal’

De ‘Game Royal’ colorway is erg populair en zagen we nog niet zo lang geleden op de Nike Dunk High. De Air Force 1 hieronder is niet helemaal hetzelfde, maar het komt in de buurt.

Om de Nike Air Force 1 By You een ‘Game Royal’ colorway te geven verander je de neus, tong, veters, zoolrand en heeltab in de ‘Game Royal’ kleur. De Swoosh, veters, voering en buitenzool maak je zwart. De toebox, zijkant en middenzool maak je in het wit.

Wil je dit paartje graag hebben? Klik dan op de afbeelding om deze te kopen.

Nike Air Force 1 By You 'Game Royal'

Wil jij vaker op de hoogte zijn van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs regelmatig in de gaten.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date