Skip to content
Upcoming

Kyrie 5 “Friends” Red // Nieuw sample

10 juni 2019 12:23
Kyrie 5 “Friends” Red // Nieuw sample

Er zijn nieuwe foto’s verschenen van een mogelijke sample van de Kyrie 5 “Friends” Red. Eerder zagen we al een zwarte versie van de sneaker die geïnspireerd is op een van de meest populaire tv-series ooit. Namelijk Friends.

De NBA superster van de Boston Celtics, Kyrie Irving, is groot fan van de serie en heeft zelfs een tatoeage van het logo van Friends op zijn onderarm staan. Nu heeft Irving zijn passie voor de show kunnen uiten in een van zijn eigen signature sneaker van Nike, namelijk de Kyrie 5. De Kyrie sneakers zijn al jaren erg populair onder de basketballers en zijn één van de best verkochte basketbal sneakers van Nike. Ondertussen zijn er al vele collaborations geweest met de basketbal sneaker. Bijvoorbeeld een aankomende samenwerking met Spongebob Squarepants.

Het nieuwe sample

Het nieuwe sample heeft een compleet rode upper. Zelfs de veters zijn rood gekleurd. De Swoosh op het bovenwerk is echter zwart gekleurd. Ditzelfde geldt voor de tag die te zien is. Op deze staat de tekst ‘Kyrie’, maar is helemaal gemaakt in de stijl van Friends.

De midsole is rood en groen gekleurd. De outsole is helemaal in de stijl van het logo van Friends. Alle kleuren die in het logo van Friends zitten zijn terug te vinden op de zool van deze Kyrie 5.

Aangezien het een sample is, is er weinig bekend of deze Kyrie 5 “Friends” Red ooit in de winkel zal komen te liggen. Ben je benieuwd naar de zwarte versie van de Kyrie 5 Friends? Lees dan HIER ons blog.

Kyrie 5 "Friends"
Kyrie 5 "Friends" Red
Images by @kustoo