Skip to content
Newsfeed

Krijg tijdelijk gratis verzending bij Afew

3 december 2021 22:00
Krijg tijdelijk gratis verzending bij Afew

Krijg tijdelijk gratis verzending bij Afew met de code ‘SNEAKERJAGERS’. De gratis verzending geldt voor Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk. De code is gelding vanaf zaterdag 4 december tot en met zondag 5 december.

Met de code kan je onder andere de exclusieve Yeezy’s, Dunk’s en Air Force’s gratis naar jouw huis laten bezorgen. Zo ben je alleen maar de retail prijs kwijt.

Met deze actie kan je de Nike Air Max 90 SE ‘Safari’ die op zaterdag 4 december om 09:00 uur uitkomt ook kopen bij Afew zonder bezorgkosten. De print op deze Air Max is niet nieuw en werd voor het eerst in 1987 gespot. Naast de print wordt er ook gebruik gemaakt van rood, geel en wit op het bovenwerk.

Wees er snel bij en vergeet de code niet tijdens het afrekenen voor de gratis verzending bij Afew. Wil jij altijd op de hoogte zijn van de beste deals en steals? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je onze blogs lezen, de releasekalender check en kan je tot en met 24 december dagelijks meedoen aan de giveaways van de adventskalender.