Staff Picks

Krijg exclusieve korting bij Foot Locker op adidas en Converse

18 november 2021 15:22
Krijg exclusieve korting bij Foot Locker op adidas en Converse

Krijg exclusieve korting bij Foot Locker op adidas en Converse met de codes ‘ADIDAS10’ en ‘CONVERSE10′. De korting op adidas loopt tot en met zondag 21 november 2021 en de korting op Converse loopt tot en met vrijdag 26 november 2021. Om jou te helpen met een keuze maken tussen al deze items hebben wij twee top vijf’s samengesteld.

Top 5 adidas schoenen bij Foot Locker

1. adidas NMD R1 V2

De adidas NMD R1 V2 heeft een bovenwerk van textiel. Zowel het bovenwerk als de zool is zwart. Rondom de hiel, op de zijkant en op de tong zitten rode, blauwe en witte accenten. De binnenzool van dit paartje is rood.

Met de actiecode kost deze sneaker €125,99.

adidas NMD R1 V2

2. adidas LA Trainer 1

Het bovenwerk van de adidas LA Trainer 1 is gemaakt van suède en mesh. Het mesh materiaal heeft een lichtere kleur blauw dan het suède. De heeltab en de drie strepen op de zijkant zijn gemaakt van leer en in het wit. De middenzool is wit en de buitenzool is donkergrijs.

De prijs van deze schoen is nu €89,99.

adidas LA Trainer 1

3. adidas Ultra Boost

De adidas Ultra Boost is een bekende sportschoen, maar wordt ook gedragen als lifestyle schoen. Het bovenwerk is gemaakt van mesh en vormt verschillende prints in het zwart en wit. De hielkap en de drie strepen op de zijkant zijn gemaakt van hard plastic.

De Ultra Boost kost nu €143,99.

adidas Ultra Boost

4. adidas Ozelia

De adidas Ozelia heeft een futuristisch uiterlijk. Deze sneaker is gemaakt van minimaal 50% gerecyclede materialen, omdat adidas de ambitie heeft om een einde te maken aan plastic afval. Dit exemplaar heeft een kleurenschema met lichtgrijs, oranje en groen.

Met de 10% korting kost dit paar €98,99.

adidas Ozelia

5. adidas Stan Smith Disney

Deze adidas Stan Smith Disney is geïnspireerd op de film Toy Story. Het bovenwerk van dit paartje is blauw en is gemaakt van suède en nylon. Op de hiel staat een borduursel van een planeet. De voering van de sneaker is groen, wat het uiterlijk van de aliens uit de film representeert.

Dit paar is bij Foot Locker nu tijdelijk €89,99.

adidas Stan Smith Disney

Top 5 Converse schoenen bij Foot Locker

1. Converse Chuck Taylor All Star High

Deze Converse Chuck Taylor All Star High is ideaal voor de winter. Het bovenwerk is gemaakt van canvas met teddy-materiaal er boven. De zoomen hebben een donkerblauwe kleur, waardoor deze gelijk opvallen.

De prijs van deze Converse sneaker bij Foot Locker is nu €85,49.

Foot Locker Converse Chuck Taylor All Star High

2. Converse Pro Leather

De Converse Pro Leather is een hoog model dat compleet gemaakt is van leer. Op de zijkant staat de ster en het haakje van het Converse logo. De midden- en buitenzool zijn ook geheel in het zwart.

De Pro Leather kost nu €89,99.

Foot LockerConverse Pro Leather

3. Converse UNT1TL3D

De Converse UNT1TL3D heeft een gedurfd en uniek ontwerp. Contrasterende kleuren, nieuwe zolen en nieuwe materialen komen voorbij op dit model. Zowel aan de binnenkant van de enkel als aan de buitenkant zit het logo.

De prijs van deze schoen is €76,49.

Foot Locker Converse UNT1TL3D

4. Converse Chuck 70 Space Jam

De Converse Chuck 70 Space Jam heeft een grote graphic aan zowel de binnenkant als op de buitenkant. Aan de binnenkant zitten de drie oranje cirkels met het blauwe All Star logo op de enkel. Aan de buitenkant zitten deze zelfde ringen maar dan met ‘Tune Squad’ in grote letters er overheen.

Deze Converse kost nu bij Foot Locker €107,99.

Foot Locker Converse Chuck 70 Space Jam

5. Converse Run Star Hike

De Converse Run Star Hike heeft een spraakmakende zool. De middenzool van dit model is een stuk dikker geworden. De buitenzool aan de voorkant is bruin en loopt vanuit het midden tot de neus. Het deel aan de achterkant is zwart en loopt vanaf de hak tot de hiel. Er zit een ruimte tussen deze twee elementen.

Dit model kost nu tijdelijk €98,99.

Foot Locker Converse Run Star Hike

Vergeet niet dat de korting er alleen af gaat als je de codes ‘ADIDAS10’ en ‘CONVERSE10’ invoert tijdens het afrekenen.

Wil jij vaker verhalen lezen over jouw favoriete kicks en op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs regelmatig in de gaten.

The Turnover