Skip to content
Upcoming

Krijg een futuristische look met de adidas Futurepacer

15 juni 2018 13:01
Krijg een futuristische look met de adidas Futurepacer

Als je het nog niet eerder hebt opgemerkt, is 2018 in feite het jaar waarin veel iconische trends weer tot leven komen. Zoals sneakers met platform zolen en/of corduroy. Retro sneakers zijn tegenwoordig dan ook weer helemaal populair. Old school trends en kledingstukken van ‘vroeger’ maken een come back zowel op de catwalks als op straat. Daarom komt adidas nu ook weer terug met een retro model!

Geïnspireerd door de revolutionaire adidas Micropacer uit 1984, neemt de nieuwe adidas Originals Futurepacer invloeden van het verleden mee in een nieuwe release. De Futurepacer kan bijna worden omschreven als een tweede versie van de NMD vanwege de BOOST-zool en de vorm van de schoen. Maar er zijn enkele belangrijke details voor dit nieuwe ontwerp die het hun eigen leven geven. De Futurepacer heeft namelijk soepele lederen panelen verdeeld op het hele bovenwerk. Een groot paneel bedekt de veters en gaat open en dit door middel van klittenband. Op de boven en onderkant van de tong zitten duidelijk zichtbare stiksel om de schoen te versieren. Een subtiele paarse tint is aanwezig aan de achterkant en op de hieltab.

Dit futuristische paar verkrijgbaar bij Solebox en Allike. Zie hieronder meer foto’s. Houd onze releasekalender in de gaten voor meer releases.


adidas Futurepacer

Prijs: €180,-
Colorway: Grey One/Footwear White/Core Black
Stylecode: AQ0907
Shoplink: klik hier >>