Skip to content
Upcoming

Krijg 50% korting op alle Fila items bij JDSports

9 juni 2021 16:00
Krijg 50% korting op alle Fila items bij JDSports

JDSports heeft sale! Je scoort nu je favoriete Fila items met 50% korting en soms zelfs meer. De producten in de sale zijn voor mannen, vrouwen en kinderen. Het varieert tussen schoenen, kleding en accessoires.

Om je te helpen met het kiezen van een leuk product, helpen we jou met inspiratie. Bekijk hieronder onze favoriete items uit deze Fila sale! Sla alvast wat zomerkleding en sneakers in voor de warme dagen die er aan komen, of verras je vader voor vaderdag met een Fila item. Mocht er niks voor je tussen zitten in ons lijstje, bekijk dan hier alle items uit de sale.

Sneakers

Fila heeft veel verschillende modellen. Je hebt een wat ruiger model voor de stoere look, maar ook simpelere modellen voor een cleanere look. Zoek je toch een andere sneaker? Klik dan hier voor alle Fila sneakers bij JD in de sale. Wees er snel bij want sales gaan hard. De foto’s linken jou naar de desbetreffende sneaker als je er op klikt.

Fila FX-100 50% korting
Fila Teratach Mid
Fila Trigate
Fila Valado
Fila V-100 Low 50% korting

Kleding

De collectie van Fila is helemaal geschikt voor de zomermaanden. Ben je op zoek naar een ander kledingstuk? Klik dan hier voor alle Fila kleding bij JD in de sale! De foto’s linken jou naar het desbetreffende kledingstuk als je er op klikt.

Fila Zip Dress
Fila Zip Poloshirt 50% korting
Fila Stripe T-shirt 50% korting
Fila Cargo Shorts

Accessoires

Fila heeft accessoires die je niet kan missen in je kledingkast. Denk aan een heuptas die je deze zomer misschien wel kan gebruiken op een festival wanneer het weer mag. Alle Fila accessoires bij JD Sports zijn onder de €5,00, dus dat is meer dan 50% korting! Wees er snel bij voordat jouw favoriete item is uitverkocht. De foto’s linken jou naar het desbetreffende item als je er op klikt.

Fila heuptas sale JD
Fila sokken sale JD

Wil je vaker de beste sneaker deals weten? Houd onze blogs en Instagram dan goed in de gaten! Vergeet ook niet om de Sneakerjagers app te downloaden.