Skip to content
Staff Picks

Krijg 25% korting bij Nike op twee items tijdens de Valentijnsdag actie

11 februari 2022 09:00
Krijg 25% korting bij Nike op twee items tijdens de Valentijnsdag actie

Het is bijna tijd voor Valentijnsdag en een hoop merken hebben verschillende acties. Nike houdt ook erg van Valentijnsdag en dropt niet alleen verschillende kicks met dit thema, maar heeft ook nog een extra kortingsactie. Vanaf vrijdag 11 februari 09:00 uur ’s ochtends tot dinsdag 15 februari 09:00 uur ’s ochtends krijg je 25% korting op de totaalprijs bij een bestelling van minimaal twee items met de code ‘VDAY22’. De actie geldt alleen voor Nike members.

Om jou een beetje op weg te helpen en wat inspiratie te bieden hebben wij onze favoriete items voor dames en heren op een rijtje gezet. Scroll je liever zelf door het aanbod van Nike? Klik dan op de knop hieronder.

Herenkleding bij Nike

Ben jij nog opzoek naar een leuk Valentijnscadeau voor jouw vriend of wil je een cadeautje voor jezelf kopen? Dan zijn een kijkje nemen naar de items hieronder het zeker waard. Een hoop van deze items komen nog van pas tijdens de winter, maar ook tijdens de lente. De prijs onder de afbeeldingen is zonder verrekende kortingen. De korting wordt verrekend tijdens het afrekenen met code ‘VDAY22’.

Jordan Statement Essentials Fleece Sweatshirt
€84,99
Nike Sportswear Tribute N98-jack
€69,99
Nike Basketbal shirt
€29,99
Jordan Dri-FIT Air Fleecebroek
€59,99

Herensneakers bij Nike

Met de schoenen van Nike kan je veel verschillende kanten op. De Nike Blazer Mid ’77 Jumbo en Waffle One zorgen voor een sportieve alledaagse uitstraling. Je kan ook voor een gehele sportieve look gaan met de Nike React Vision of ga je de duurzame kant op met de Crater Impact? Al deze kicks zijn op voorraad bij Nike en een perfect cadeau voor jouw geliefde op Valentijnsdag. De prijzen onder de afbeeldingen zijn zonder korting.

Nike Blazer Mid '77 Jumbo
€109,99
Waffle One
€99,99
Nike React Vision
€134,99
Crater Impact
€109,99

Dameskleding bij Nike

Ook voor de dames heeft Nike een groot aanbod aan kleding. Ga je voor een wat meer alledaagse look met een sportief randje? Dan is het bomberjack van Jordan een goede keus. Wil je het liever wat meer relaxed houden en ben je op zoek naar een outfit die je thuis lekker kan dragen? Nike heeft een groot aanbod aan truien en bijpassende joggingbroeken.

Jordan Essentials Bomberjack
€219,99
Nike Sportswear Essentials Oversized Sweatshirt
€64,99
Nike Sportswear Fleecebroek
€64,99
Sportswear Essentials Fleecebroek
€59,99

Damessneakers bij Nike

Met de Nike Blazer Mid’77 Jumbo kom je meteen in de Valentijnsdag stemming. Het gehele bovenwerk is roze en past goed bij de dag die alleen maar om liefde draait. Een andere sneaker die ook bij Valentijnsdag past is de DBreak. De sneaker is duurzaam en heeft roze accenten op het witte bovenwerk. De Nike Air Huarache SP en Air Max 2021 zijn goede cadeaus als jouw geliefde veel van sneakers houdt.

Blazer Mid '77 Jumbo
€109,99
Air Huarache SP
€129,99
Nike Air Max 2021
€159,99
Nike DBreak
€99,99

De Valentijnsdag actie bij Nike loopt van vrijdag 11 februari om 09:00 uur tot dinsdag 15 februari om 09:00 uur. Om gebruik te maken van de 25% korting op het totaalbedrag van minimaal twee items is het belangrijk dat je member bent van Nike. Vergeet ook niet de code ‘VDAY22’ in te vullen tijdens het afrekenen. Ben je nog geen member? Klik dan op de knop hieronder.