Skip to content
Staff Picks

Krijg 21% korting tijdens de Singles Day bij BSTN

11 november 2021 18:00
Krijg 21% korting tijdens de Singles Day bij BSTN

Het is Singles Day bij BSTN en met de kortingscode SD21 ontvang jij maar liefst 21% korting op je volgende aankoop. De code is vandaag 11 november 2021 geldig en eindigt om 23:59 uur ’s nachts.

Singles Day BSTN

Tot 23:59 uur ’s nachts shop jij op 11 november 2021 met hoge korting op de website van BSTN. Met de kortingscode SD21 scoor jij de tofste items voor een laag prijsje. De code SD21 is toe te passen op een hoop artikelen, exclusief geselecteerde items van merken zoals Carhartt WIP, Stone Island en Stussy. Ook exclusieve releases en raffles zijn van deze sale uitgesloten.

Wij hebben onze favoriete items van de website van BSTN af geplukt voor een top 10. Deze items zijn makkelijk te bestellen en kunnen afgerekend worden met de Singles Day kortingscode.

Brooklyn Nets Courtside NBA Longsleeve

We starten onze top 10 met deze stijlvolle longsleeve van Nike. De longsleeve is volledig zwart en heeft ‘Brooklyn Nets’ op de borst in het wit geschreven. Ook het Nike logo is op de schouders in het wit gestikt en op de rug zijn meerdere logo’s van het basketbal team te vinden.

Brooklyn Nets Courtside NBA Longsleeve
BSTN Singles Day

MLB Team 59Fifty Boston Red Sox Camp Cap

Vervolgens hebben wij deze stijlvolle cap van New Era. De cap heeft een navy blue kleurtje gekregen, met het Boston Red Sox logo in het rood gestikt.

MLB Team 59Fifty Boston Red Sox Camp Cap

Blazer Mid ’77 ‘Sail Quilt’

Vervolgens hebben wij de Blazer Mid in een ‘Sail Quilt’ kleurenschema. Het paartje combineert de kleuren blauw, wit en verschillende tinten van beige. Het paar is gemaakt van minstens 20% gerecycled materialen en is door zijn warme voering perfect voor de winter.

Blazer Mid '77 'Sail Quilt'
BSTN Singles Day

adidas 3-stripes Cargo Pants

Deze cargobroek van adidas heeft de drie bekende strepen op de broekspijpen in het wit gestikt. Verder is het item donker blauw met het merklogo op de heup gedrukt. De broek bevat meerdere zakken en is makkelijk te verstellen door de trekkoord bij de enkels.

adidas 3-stripes Cargo Pants
BSTN Singles Day

Arys Verve Vest

Om een extra boost aan je winter outfit te geven, hebben wij dit unieke vest van Arys. De bodywarmer heeft een opmerkelijk design gekregen en is volledig in het zwart gezet.

Arys Verve Vest

Midwest Kids x adidas Forum Low

Samen met Midwest Kids bracht adidas een nieuwe variant van de Forum Low uit. Het paartje heeft een zwart kleurenschema met een kleine vertoning van rood en wit. De zolen zijn gemaakt van gum en ook het Midwest Kids embleem en het adidas logo zijn op de schoenen geplaatst.

Midwest Kids x adidas Forum Low
BSTN Singles Day

Lupus Tee

Dit Lupus Tee is zwart met aan de voorkant een opmerkelijk printje. Op deze print is een huilende wolf te zien voor een volle maan. Verder zijn er nog sterretjes op het shirt gezet om het design compleet te maken.

Lupus Tee

KSUBI Stencil Biggie Hoodie

De KSUBI Stencil Biggie Hoodie heeft een oversized fit en is een echte eyecatcher. Het item heeft een grijze basis met ‘KSUBI’ aan de voorkant in het wit geschreven. Ook op de achterkant is een element te vinden en dit komt in de vorm van twee plusjes.

KSUBI Stencil Biggie Hoodie
BSTN Singles Day

Nike Air Hurache ‘Sunset’

Een ander tof item op de website van BSTN dat met de kortingscode SD21 afgerekend kan worden, is de Nike Air Hurache ‘Sunset’. De basis van dit paartje is in een oranje/gele kleurtje gezet, met off-white en bordeaux rode overlays op de mudguard, middenpaneel en hiel. De toebox is gemaakt van harige suède en maken het paartje helemaal compleet.

Nike Air Hurache 'Sunset'
BSTN Singles Day

The Classy Issue Relax Hoodie

We sluiten onze lijst met beste picks af met deze hoodie van The Classy Issue. Het item is volledig wit met aan de voorkant ‘Relax’ in het groen gedrukt. Het kledingstuk heeft een oversized fit en is ook met de SD21 kortingscode af te rekenen.

The Classy Issue Relax Hoodie

Dit waren onze favoriete picks van de website van BSTN. Vergeet natuurlijk niet de kortingscode SD21 toe te voegen tijdens het afrekenen om te genieten van 21% korting. Wil je liever zelf door de items van BSTN scrollen? Klik dan op de knop hieronder.