Skip to content
Staff Picks

Krijg 15% korting bij AFEW met code ‘SNEAKERJAGERS’

1 september 2021 09:00
Krijg 15% korting bij AFEW met code ‘SNEAKERJAGERS’

Wij van Sneakerjagers hebben weer een leuke actie voor je. Bij AFEW krijg je namelijk op 1 september 2021 en 2 september 2021 15% korting op de gehele collectie. Het enige wat je hoeft te doen is de exclusieve code ‘SNEAKERJAGERS’ toe te voegen aan je mandje. Zo wordt de korting automatisch verrekend. Wil je inspiratie op doen over welke items je kunt scoren? Bekijk dan in dit blog onze favoriete sneakers en kledingstukken van dit moment en krijg 15% korting bij AFEW!

AFEW STORE

De Duitse sneakerwinkel AFEW STORE bestaat sinds 2008 en is gevestigd in Düsseldorf. Inmiddels is AFEW uitgegroeid tot een internationaal bekende winkel. Naast klassieke sneakers zijn er ook gelimiteerde en exclusieve sneakers te vinden. Ook werken ze naast de grote sneakerketens zoals adidas en Nike, samen met kleine lokale bedrijven. Verder hebben ze ook hun eigen label: AFEW GOODS opgericht. Het label combineert bewust de twee tegengestelde werelden van streetwear en duurzaamheid. Naast hun eigen gecreëerde items heeft het merk ook een aantal samenwerkingen uitgebracht.

15% korting bij AFEW op sneakers

Elke week droppen er nieuwe sneakers in de (online) AFEW STORE. Een groot aantal merken zijn te vinden, zoals Nike adidas en New Balance. Een handige feature is hun categorie ‘RELEASES’ waar je een gemakkelijk overzicht kunt vinden van de meest hyped releases. Hieronder hebben we vier sneakers uitgekozen die recent zijn uitgekomen én die nog steeds beschikbaar zijn in veel maten. Sla snel je slag om een paar van de onderstaande selectie te scoren met 15% korting!

NEW BALANCE M 920 SB

New Balance 920

New Balance MADE IN UK 920 - White with Navy

M920SB · Prijs vanaf €124,-

Naar alle aanbieders

ASICS GEL-KAYANO 14

1201A472-020

Asics Gel-Kayano 14

1201A472-020 · Prijs vanaf €218,-

Naar alle aanbieders

NIKE AIR FORCE 1

Nike air force 1

Nike Air Force 1 'Sea Glass'

DM9089-001 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

NIKE WMNS DUNK HIGH REBEL

Nike wmns dunk high

Nike WMNS Dunk High Rebel 'White'

DH3718-100 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders

15% korting bij AFEW op kleding

Naast sneakers verkoopt de Duitse retailer ook kleding. Wederom zijn er items van verschillende sportswear merken te vinden, maar ook van hun eigen lijn: AFEW GOODS. Hun lijn bestaat uit kledingitems die gemaakt zijn van premium materiaal en die en unieke uitstraling hebben.

AFEW GOODS MADE BY CULTURE HOODY

15% korting bij AFEW

AFEW GOODS X ATONE VIOLIN REAPER CAP

15% korting bij AFEW

NEW BALANCE WMNS ATHLETICS INTELLIGENT CHOICE CREW

15% korting bij AFEW

AFEW GOODS X ATONE LIFE&DEATH TEE

15% korting bij AFEW
Images by AFEW STORE

Ben jij enthouisiast geworden over deze items die je bij AFEW STORE kunt shoppen? Zorg dan dat je op 1 september 2021 of 2 september 2021 de code ‘SNEAKERJAGERS’ gebruikt en 15% korting bij AFEW scoort. Ben je ook benieuwd welke sneakers en kledingitems er nog meer te vinden zijn op hun website? Klik dan snel op de knop hieronder en bekijk de gehele collectie:

Vergeet ook niet om onze nieuwspagina in de gaten te houden, zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws. Je checkt de pagina gemakkelijk via de Sneakerjagers app. Volg ons ook op onze socials: Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns), Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers).