Skip to content
Upcoming

Komt Travis Scott met een Jordan tijdens de Super Bowl?

21 december 2018 12:22
Komt Travis Scott met een Jordan tijdens de Super Bowl?

Gister is bekend gemaakt dat Travis Scott samen met Maroon 5 de ‘Halftime Show’ van de Super Bowl zal verzorgen. Dit lijkt een mooi moment om zijn collaboration met Air Jordan te releasen.

Travis Scott is dit jaar misschien wel de meest hotste persoon van dit jaar. Met zijn album Astroworld staat hij al maanden in de top 10 van beste albums. En zijn tour door Noord-Amerika is elke avond uitverkocht. Genoeg reden voor de NFL om Travis uit te nodigen voor de ‘Halftime Show’ van de Super Bowl. 

Image by 2muchfire

Elke jaar wordt in Februari de Super Bowl Finale gespeeld. De kampioenen van de American Football Conference en National Football Conference spelen dan tegen elkaar in een van de grootste sport evenementen ter wereld. Dit jaar vind de Super Bowl 53 plaats in Atlanta. Artiesten als P!nk, Lady Gaga, Beyonce, Madonna, Bruno Mars en Justin Timberlake gingen Travis Scott al voor.

De reden dat er verwacht wordt dat Travis een Air Jordan Sneaker zal releasen tijdens de ‘Halftime Show’ komt door Justin Timberlake. Zij Jordan 3 kwam vorig jaar uit tijdens zijn show in de rust van de Super Bowl.

Er is nog niks bekend over welke Jordan zal releasen en of er überhaupt wel een sneaker released. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.