Skip to content
Upcoming

Komt Nike met een Doernbecker Zoom Fly SP

13 oktober 2018 16:00
Komt Nike met een Doernbecker Zoom Fly SP

Nike heeft al een lange tijd een hele goede relatie met het Doernbecker Children Hospital in Portland. Nike brengt om de zoveel tijd een aantal sneakers uit in samenwerking met het kinderziekenhuis. Bijna elk Nike silhouette is al eens aan de beurt geweest. De schoenen worden altijd ontworpen door de kinderen die verblijven in het kinderziekenhuis in Portland. Eerder is de Zoom Fly gebruik in een samenwerking tussen Nike en Off-White en Nike met Undercover. Nu zijn er dus geruchten dat er een Nike Zoom Fly SP Doernbecker uitkomt.

Wat altijd opvalt aan de sneakers die in samenwerking worden gemaakt met Doernbecker is dat ze altijd erg veel en velle kleuren hebben. Bij de Zoom Fly is dat zeker geen uitzondering. Met vel neon groen, blauw, rood oranje en geel is de Zoom Fly een opvallende verschijning. De grote swoosh op de Nike Sneaker lijkt van reflecterend rood te zijn. Op de zwarte midsool zitten blauwe en groene lijnen.

Er is nog niks bekend over de Zoom Fly. Het zou zomaar kunnen dat hij helemaal niet uitkomt maar daar hopen we natuurlijk niet op. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Image by LeSyndrome