Skip to content
Newsfeed

Homer Simpson krijgt zijn eigen adidas Stan Smith

17 juli 2023 13:13
Homer Simpson krijgt zijn eigen adidas Stan Smith

adidas brengt een iconische meme terug op de Stan Smith. Het ontwerp werd voor het eerst onthuld in de herfst van 2022 en heeft nu in juli 2023 een officiële releasedatum gekregen. De sneaker is geïnspireerd op aflevering 16 van seizoen 5 van The Simpsons, getiteld ‘Homer Loves Flanders’, waarin Homer zich in de struiken verstopt nadat Flanders zijn uitnodiging om de dag samen door te brengen heeft afgewezen.

Misschien ken je de meme wel van Homer Simpson uit Springfield, die zich verstopt in de bosjes. Als dat niet het geval is, kun je deze hieronder bekijken:

Het bovenwerk van de sneaker heeft een clean, wit design dat lijkt op de originele Stan Smith. Op de hiel is pluizig materiaal aangebracht als knipoog naar de struik in de meme, waarin een geborduurde Homer verstopt zit. Op de zijkant van de sneaker staat ‘Homer Simpson’. Als laatste detail is het hoofdpersonage zelf afgebeeld op de tong, in plaats van Stan Smith. Hieronder kun je de beelden van de sneaker bekijken!

De Homer Simpson x adidas Stan Smith zal gaan droppen in augustus, mogelijk op 18 augustus 2023. Een officiële datum is helaas nog niet bekend. Terwijl we wachten op meer informatie, kun je onze releasekalender bekijken.

homer x adidas
homer x adidas
homer x adidas
homer x adidas
homer x adidas
homer x adidas