Skip to content
Upcoming

KITH x adidas FYW S-97 dropt op 18 maart

18 maart 2019 13:33
KITH x adidas FYW S-97 dropt op 18 maart

Je ziet dat nostalgische sneakers tegenwoordig steeds meer terugkomen. Er is een gloednieuwe sneaker onderweg met een nostalgisch ontwerp van adidas in een nieuw jasje. De samenwerking tussen adidas en KITH heeft als resultaat de KITH X adidas FYW S-97 in twee verschillende colorways. De releasedatum van deze sneaker is op maandag 18 maart.

Het eerste model van dit ontwerp vindt zijn oorspronkelijke debuut in 1997 als onderdeel van de adidas EQT-lijn. Het was het eerste hardloopmodel met de Feet You Wear-technologie van het merk. De oprichter van KITH heeft de FYW Freddie-mascotte ook speels omgedraaid in het ontwerp van deze sneaker. Hierdoor krijgt het nostalgische ontwerp toch een nieuwe twist. Het ontwerp is uitgewerkt in twee colorways. Een combinatie van groen met neon geel en een combinatie van paars met zalmachtige tinten.

De details

KITH en adidas hebben twee sportieve kleurenschema’s opgesteld voor deze collectie. De basis van de sneaker is opgezet uit de Freddie-mascotte wat je terugziet in de vorm. Daarnaast zie je ook een aantal andere accenten waar je dit in terugkomt. Beide sneakers zijn wit van basis maar hebben twee colorways. Groen met neon geel en paars gecombineerd met zalmachtige tinten. Het logo van adidas is terug te vinden op verschillende vlakken van de sneaker. Op de tong, de hiel en de bovenkant van de sneaker onder de veters. Een premium mengsel van mesh, suède en leer met reflecterende zilveren accenten maken het ontwerp compleet.

De twee colorways uit de KITH x adidas collectie worden op maandag 18 maart gereleased via Kith.com

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


KITH x adidas FYW S-97
KITH x adidas FYW S-97
KITH x adidas FYW S-97

KITH x adidas FYW S-97
KITH x adidas FYW S-97
KITH x adidas FYW S-97
Images by Kith