Skip to content
Upcoming

KITH verloot vijf paar Air Force 1’s ter ondersteuning van het COVID-19

14 mei 2020 12:15
KITH verloot vijf paar Air Force 1’s ter ondersteuning van het COVID-19

Kith werkte in 2019 samen met Nike aan een gloednieuwe colorway op de Air Force 1. Een droom die voor hen beiden uit kwam. Er waren slechts maar 100 exemplaren van deze colorway vrijgesteld voor vrienden en familie en daarbij was het nooit de bedoeling om ze voor het publiek beschikbaar te stellen. Met de uitbraak van COVID-19 wilde Kith een positieve verandering teweeg brengen. Vijf leden van het team hebben hun paren opgegeven om deze te verloten. Om deel te nemen kun je tickets kopen, de opbrengst hiervan zal 100% gedoneerd worden aan het COVID-19 Response Fund van DirectRelief.

Kith x Air Force 1

De colorway van Kith is dus uitgewerkt op het Nike Air Force 1 model. Zijn doel was om zijn klassieke DNA te behouden, maar toch met een paar subtiele updates en een tijdloos ontwerp te creëeren. Het bovenwerk van stevig wit leer, met een vintage beige zool eronder. Als we verder kijken naar de details, zien we dat het kenmerkende Kith-palet subtiel is aangebracht. Een navy kleur komt namelijk terug in de voering. Het branding-logo op de tong heeft een rode kleur gekregen. Verder zien we nog een groene geborduurde mini-Swoosh op de voorvoet.

De regels

De kaartjes worden verkocht voor €9,95 per stuk voor elk van de vijf beschikbare paren. Er is een limiet van in totaal 100 tickets per persoon, daarbij vertegenwoordigt één ticket één inzending. Van elk van de vijf paren wordt één winnaar gekozen. Wanneer je hebt gewonnen wordt er contact met je opgenomen en wordt het paar naar je opgestuurd. Winnaars moeten 18 jaar of ouder zijn.

Bij valse inzending, of informatie van een ander persoon word je gediskwalificeerd en kom je niet in aanmerking om een prijs te claimen. Ook bij het gebruiken van verschillende e-mails of identiteiten wordt de deelname ongeldig en kom je niet in aanmerking voor een prijs.

100% van de opbrengst van deze tickets wordt gedoneerd aan het COVID-19 Response Fund van DirectRelief. Dit fonds geeft geld uit aan gezondheidscentra in de gemeenschap, gratis en liefdadigheidsklinieken, apotheken en andere non-profitorganisaties in het partnernetwerk van Direct Relief.

De trekking duurt van 14 mei 2020 tot 17 mei 2020 om 18.00 uur.

Check onze releasekalender voor alle releases die binnenkort uitkomen.

Images by Kith