Skip to content
Upcoming

Ronnie Fieg toont nieuwe collab met New Balance

26 oktober 2020 19:08
Ronnie Fieg toont nieuwe collab met New Balance

Ronnie Fieg en New Balance zijn geen onbekenden van elkaar. De twee hebben in het verleden enorm vaak samengewerkt. Dit keer geeft Ronnie Fieg ons een first-look op de aankomende KITH x New Balance M992 release.

Ronnie Fieg is oprichter van het merk KITH. Toen hij 13 jaar was werkte hij in de winkel van zijn oom waar hij uiteindelijk de manager werd. Fieg begon merken zoals Asics te verkopen in de winkel, waarna Asics hem een eigen samenwerking gaf. Sindsdien heeft hij samengewerkt met merken als adidas, Converse, Ralph Lauren en New Balance.

KITH x New Balance M992

Het bovenwerk van de sneaker is zoals gewoonlijk gemaakt van mesh in combinatie met suède. Over het gehele bovenwerk is gebruik gemaakt van een tarwe kleur. De N op de midfoot is gemaakt van leer, net zoals de tong. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en zwarte outsole. Op de hiel van de zool is een grijs glimmend plastic vlak geplaatst met daarin de tekst “NEW BALANCE”.

De releasedatum voor de KITH x New Balance M992 is nog niet bekend. Bekijk hieronder de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om geen sneaker release te missen.


KITH New Balance M992
KITH New Balance M992
images by Ronnie Fieg