Skip to content
Upcoming

KITH Classics x Converse Chuck 70 RELEASE

17 april 2019 13:38
KITH Classics x Converse Chuck 70 RELEASE

Converse en KITH komen met een samenwerking. Dit keer op het iconische Chuck 70 model. De releasedatum van de KITH Classics x Converse Chuck 70 is op vrijdag 19 april, en alleen verkrijgbaar in de winkels bij de KITH locaties.

KITH heeft met Converse twee variaties ontworpen als onderdeel van het doorlopende Classics-programma van KITH. De twee nieuwe colorways zijn uitgewerkt op het welbekende Chuck 70 model. Over het algemeen is het model helemaal intact gehouden met een aantal toegevoegde details in het thema van KITH. Dit zijn de kenmerkende details van de originele Chuck Taylor All Star, zoals de zilverkleurige metalen oogjes, een witte rubberen neus, en een streep die de tussenzool omhult. Er is een zwarte colorway en een crèmekleurige canvas colorway. De sneakers zijn bedekt met een all-over KITH monogramprint. Daarnaast is het herkenbare KITH logo toegevoegd op de midsole als een soort label. Het New Yorkse streetwear-merk geeft het iconische silhouet een premium detail in de vorm van een pluche leren binnenvoering.

De nieuwe KITH Classics x Converse Chuck 70 colorways komen uit op vrijdag 19 april, en zijn alleen verkrijgbaar bij de locaties van KITH. Let op, alleen dus in-store.


KITH Classics x Converse Chuck 70

KITH Classics x Converse Chuck 70
KITH Classics x Converse Chuck 70
KITH Classics x Converse Chuck 70
Images by: Tyler Mansour