Skip to content
Upcoming

Kenzo brengt samen met Vans OG een fleurige collectie

12 juni 2020 19:05
Kenzo brengt samen met Vans OG een fleurige collectie

Dit voorjaar heeft Vans op z’n zacht gezegd best wel iets bijzonders voor ons op de planning staan. Het van origine skate-merk is namelijk de samenwerking aangegaan met niemand minder dan KENZO! Voor het voorjaar van 2020 hebben ze behoorlijk wat sneakers ontworpen om deze op 17 juni 2020 al te droppen! De Old Skool en Sk8-Hi zijn herwerkt en opnieuw geverfd met levendige, all-over bloemen, waarbij elke afdruk uit de archieven van Kenzo komt. De twee modellen beloven te komen in vijf colorways. Het pack belooft al uit te komen op 17 juni 2020, lees dus snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Kenzo X Vans OG Old Skool

Dit heerlijke pack bestaat dus uit een bijzondere levendige opnieuw geverfde uiterlijk. Met all over bloemen, waarbij elke afdruk uit de archieven komt van Kenzo. De twee sneakermodellen krijgen in totaal vijf colorways. Variërend in dames en herenmaten. Het sneaker assortiment wordt vergezeld met een capsule van confectiekleding en accesoires die ontworpen zijn door Felipe Oliveira Bapista. Ook een collectie die gebruik maakt van Kenzo’s bloemenprints. Als aanvulling van het al bijzondere pack, brengt Kenzo. een exclusief lifestyle item uit, gemaakt in samenwerking met The Skateroom. Een limited Edition Kenzo skateboard. Er zullen slechts 150 stuks beschikbaar worden gesteld. 100% van de winst van het skateboard zal worden gedoneerd aan een sociaal skate-project om risicojongeren in Jamaica te versterken.

Release info

Dit heerlijke pack belooft niet meer lang op zich te wachten! De Kenzo x Vans dropt op woensdag 17 juni 2020. Dan zullen alle vijf de sneakers online staan bij END. clothing. je maakt kans via een raffle! De prijskaartjes gaan vanaf 239,- euro. Ze zullen om 09:00 uur online te staan, dus wees er op tijd bij! Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Kenzo X Vans OG Old Skool LX 'Floral Yellow'

VN0A4P3X01H · Prijs vanaf €103,-

Naar alle aanbieders

Kenzo X Vans UA SK8-Hi LX 'Floral Red'

VN0A4BVB02G · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders

Kenzo X Vans UA SK8-Hi LX 'Floral Green'

VN0A4BVB02H · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

Kenzo X Vans OG Old Skool LX 'Floral Green'

VN0A4P3X02H · Prijs vanaf €93,-

Naar alle aanbieders

Kenzo X Vans OG Old Skool LX 'Floral Red'

VN0A4P3X02G · Prijs vanaf €136,-

Naar alle aanbieders
Images by: Vans x Kenzo