Skip to content
Upcoming

Kendrick Lamar en Nike werken samen aan een React Element 55

1 februari 2019 11:33
Kendrick Lamar en Nike werken samen aan een React Element 55

Kendrick Lamar krijgt waarschijnlijk nog een collaboration met Nike. Na een aantal Nike Cortez sneakers, gaat de rapper uit Los Angels samen werken met Nike aan een Nike React Element 55. Er is helaas nog weinig bekend over de Nike React Element 55 x Kendrick Lamar.

Er nog geen gelekte foto’s beschikbaar van de nieuwste collab met Nike en Kendrick Lamar. Wel wordt er verwacht dat de upper van de sneaker grijs gekleurd zal zijn met zwarte accenten. Natuurlijk zorgt de Nike React Element voor groot comfort aan je voeten. De Nike React technologie zorgt ervoor dat je bij elke stap het gevoel hebt alsof je op veren loopt.

Naast de colorway weten we dat hij waarschijnlijk voor €130 over de toonbalk zal gaan. Daarnaast zal hij releasen herfst van 2019.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike React Element 55 x Kendrick Lamar

Releasedatum: herfst 2019
Prijs: €130,-
Colorway: Pure Platinum/Clear Wolf Grey-Black

Nike React Element x Kendrick Lamar
Info en Image by @py_rates