Skip to content
Upcoming

Na vier jaar komen Karhu en Footpatrol weer bij elkaar

9 oktober 2020 15:32
Na vier jaar komen Karhu en Footpatrol weer bij elkaar

Het is alweer vier jaar geleden dan Karhu en Footpatrol hebben samengewerkt. De twee brachten toen een Karhu Fusion 2.0 uit. Nu zijn de handen samen met SASU KAUPPI gezet op het Legacy 96 model en kunnen wij niet wachten op deze triple collab.

Karhu is een Fins sport merk dat eerst AB Sport Artiklar heten en was opgericht in 1916. In 2008 werd het gekocht door Karhu. Karhu is in de laatste paar jaren enorm populair geworden en zien we de sneakers steeds meer voorbij komen op straat. Het populairste model van Karhu is de Fusion 2.0.

Footpatrol x SSSU Official x Karhu Legacy 96

Er is nog vrij weinig te zien op de teaser die Karhu heeft vrij gegeven, maar we kunnen er toch al een aantal dingen uit halen. De basis van de sneaker is gemaakt van wit mesh met overlays van licht grijs suède die een groot deel van de sneaker zullen bedekken. Op de tong is het logo van Karhu en SSSU Official te vinden. In de insole staan de drie logo’s van de merken onder elkaar. Als laatste zit het bovenwerk op een crème mid- en outsole met het Karhu logo in het midden van de zool.

Een release datum voor de Karhu x Footpatrol x SSSU Official Legacy 96 moet nog bekend gemaakt worden. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Images by Karhu