Skip to content
Upcoming

Karhu dropt aanstaande zaterdag 16 mei een nieuw pack

12 mei 2020 16:43
Karhu dropt aanstaande zaterdag 16 mei een nieuw pack

De afgelopen tijd zijn er al meerdere releases verschenen van Karhu, waaronder veel verschillende packs. Zij zijn lekker bezig want Karhu dropt aanstaande zaterdag nog een te gek nieuw pack. Het Karhu Marathon Pack bestaat uit drie verschillende colorways uitgewerkt op de Karhu Legacy 96 en Karhu Fusion 2.0. Drie toppertjes voor de zomer als je het ons vraagt. We kunnen niet wachten tot het zaterdag is!

Karhu Marathon Pack | F806004 | F804080 | F806005

Dit pack bestaat uit drie colorways. De eerste colorway ‘Cherry’ is uitgewerkt op het Karhu Legacy 96 model. De colorway bestaat uit de kleuren wit, blauw en ‘cherry’. Het bovenwerk is gemaakt van leer en mesh en heeft overlays van suède. Deze suède overlays hebben een cherry kleur gekregen die te zien zijn rondom de neus en hiel. Als we kijken naar het bovenwerk zien we dat deze als basiskleur wit heeft gekregen. Verder zitten er kleine blauwe details in de sneaker, zo is het gestikte ‘Karhu’ op de zijkant blauw. De midsole beschikt over een witte kleur, met daarbij een zwarte outsole.

De tweede colorway ‘Campanula’ is uitgewerkt op het Karhu Fusion 2.0 model. De sneaker beschikt net als de eerste colorway over een leer met mesh materiaal bovenwerk. Ook deze sneaker heeft overlays gemaakt van suède gekleed in een ‘campanula’ kleur. Dit is een soort blauw. Verder heeft het bovenwerk een witte basis gekregen.

De derde, en tevens de laatste colorway is net zoals de eerste colorway uitgewerkt op het Karhu Legacy 96 model. Bij deze colorway hebben de suède overlays een ‘golden’ kleur gekregen. Ook bij deze sneaker beschikt het bovenwerk over een witte basis. Als we kijken naar de overige details in de sneaker zien we dat deze zwart gekleurd zijn.

Release info

Dit te gekke Karhu Marathon Pack dropt aanstaande zaterdag 16 mei bij onder andere asphaltgold.com. De prijzen variëren tussen de €125,00 en €135,00 euro. Ben je benieuwd welke sneakers er dit weekend nog meer uitkomen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Volg ons ook op sociale media voor het laatste sneakernieuws. Vergeet de afbeeldingen hieronder niet te checken!

Karhu Legacy 96 Marathon Pack 'Cherry'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Marathon Pack

Karhu Fusion 2.0 Marathon Pack 'Campanula'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Legacy 96 Marathon Pack 'Golden Rod'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Marathon Pack
Images by asphaltgold