Skip to content
Upcoming

De legendarische KangaROOS Finalist OG is gedropt in een nieuwe colorway

29 februari 2020 09:00
De legendarische KangaROOS Finalist OG is gedropt in een nieuwe colorway

Het Finalist OG model van KangaROOS is een echte klassieker in de sneakerwereld. Nu is de sneaker verschenen in een nieuwe colorway van blauwe en grijze kleuren. Afgelopen zaterdag, 22 februari 2020, dropte de sneaker en hij is nog steeds in verschillende maten verkrijgbaar!

KangaROOS is een Amerikaans sneakermerk dat in 1979 werd opgericht door Bob Gamm. Bob was een fanatieke hardloper die elke dag kilometers aflegde. Tijdens het hardlopen irriteerde hij zich mateloos aan de zijn broekzakken met bijvoorbeeld sleutels erin. Hierdoor besloot hij om een sneaker te ontwerpen waarin hij zijn sleutels kwijt kon doormiddel van een ritsvakje. Al snel werd de sneaker razend populair en zag je mensen over de gehele wereld met een paartje.

KangaROOS Finalist OG ‘Grey/Blue’ | 47258-2142

De Finalist OG heeft een bovenwerk gekregen dat bestaat uit meerdere lagen. Zo zien we de materialen mesh en suède terug in verschillende tinten blauw grijs. Ook is er veel branding te vinden op het bovenwerk. Zo zien we op de zijkanten het KangaROOS logo, maar ook op de tong en achterop de hak is er branding terug te vinden. Verder beschikt de sneaker over witte veters en over een donkerblauwe laag tussen het bovenwerk en de witte midsole in. Onder de midsole loopt een outsole die beschikt over alle kleuren die op het bovenwerk te vinden zijn.

De KangaROOS Finalist OG ‘Grey/Blue’ is nu verkrijgbaar via HHV voor €109,95. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker en vergeet niet om dagelijks onze Releasekalender te checken om op de hoogte te blijven van alle aankomende sneaker releases.


KangaROOS Finalist OG Made in Germany

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders