Skip to content
Upcoming

Jordan Brand maakt de Trunner Ultimate bekend

6 mei 2020 16:51
Jordan Brand maakt de Trunner Ultimate bekend

Het Jordan brand heeft een nieuwe verassing voor ons, en verbazingwekkend heeft deze sneaker niks te maken met basketbal. Met de nieuwste Trunner Ultimate presenteren ze een dynamisch ontwerp voor cardio training! De Trunner Ultimate werd op 6 mei gelanceerd en vanaf 1 juni zullen er meerdere colorways verkrijgbaar zijn, lees snel verder voor alle informatie.

Jordan brand staat bekend om de ondersteuning van de Trunner Ultimate sneleheidsgerichte training met nadruk op de explosiviteit en reactievermogen. Die twee zijn natuurlijk van hoge belang in cruciale momenten in het spel. Net als de 5k tot 15k conditioneringruns. In dit aankomende paar wordt de Flight fin technologie geïntroduceerd met de Trunner NXT, die zorgt voor een soepele overgang van hiel naar teen.

Jordan Trunner Ultimate | CJ1495-300

De Trunner Ultimate van Jordan is voorzien van lineaire en laterale bewegingen die nodig zijn aan de training routines van een echte teamsporter. Een diamant vormige kooi zorgt voor de stabiliteit die van belang is aan de zijkanten. Dit terwijl responsieve demping wordt geleverd door de kenmerkende zichtbare Air-Zoom eenheid over de volledige lengte, samengesteld met een extra voor voeteenheid. De stof die is gekozen voor dit paar is mesh, die gevestigd is op het bovenwerk.

Release info

Inmiddels is het al zo ver geweest, 6 mei 2020 werd de sneaker de wereld ingegooid. En om nog even te wachten op de andere colorways die volgen, zal je nog even moeten wachten tot 1 juni. Wil je nou altijd op de hoogte van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: Nike