Skip to content
Upcoming

Jordan Brand komt met de Air Jordan 5 ‘Top 3’

4 maart 2020 18:39
Jordan Brand komt met de Air Jordan 5 ‘Top 3’

We zagen het al bij de Air Jordan 1 ‘Top 3’ en recent nog bij de Air Jordan 4 ‘What The’. Een concept waarbij de 3 of 4 meest populaire en iconische colorways van de sneaker samen worden gestopt in één sneaker. Nu komt dit concept ook naar de Air Jordan 5. Jordan Brand viert namelijk in 2020 het 30 jarige bestaan van deze sneaker en viert dat met deze nieuwe Air Jordan 5 ‘Top 3’.

Er was natuurlijk al een tijdje bekend dat er een ‘Top 3′ Air Jordan 5 zou komen. Maar nu zijn er nieuwe foto’s verschenen en hebben we een nog betere kijk op deze te gekke sneaker.

De colorways

Voor deze nieuwe colorway hebben de designers inspiratie gevonden in de drie meest iconische Air Jordan 5 colorways. Om te beginnen met de Air Jordan 5 ‘Fire Red’. Deze is terug te vinden op de midsole van de sneaker. Deze is natuurlijk rood gekleurd en heeft de karakteristieke “haaien tanden” op de zijkant in het grijs. De tweede iconische colorway die terug te vinden is op de Air Jordan 5 is de ‘Black Matalic’ colorway. Deze is te zien op vrijwel het gehele bovenwerk. Natuurlijk is het transparante gaas op het bovenwerk karakteriserend voor deze heerlijke colorway.

Qua branding vinden we de jumpman in het ‘grape’ paars op de tong en staat het nummer van Michael Jordan, 23, op de zijkant bij de hak. Deze is rood gekleurd. Op de hak van de sneaker is in het wit de Nike Air branding terug te vinden. Een ander heel leuk detail is de namen van de drie colorways aan de binnenkant van de tong.

Deze Air Jordan 5 ‘Top 3’ zal is mei van 2020 uitkomen. Voor de laatste sneaker releases kun je onze releasekalender in de gaten houden. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

Air Jordan 5 'Top 3'
Air Jordan 5 'Top 3'
Air Jordan 5 'Top 3'
Air Jordan 5 'Top 3'
Air Jordan 5 'Top 3'
Images by EARLYGVNG