Skip to content
Upcoming

Jordan Brand geeft zijn MLB atleten een Air Jordan 6 “OP-162”

3 juni 2019 15:00
Jordan Brand geeft zijn MLB atleten een Air Jordan 6 “OP-162”

Onlangs is het bekendgemaakt dat Jordan Brand en Travis Scott, na de Air Jordan 1, weer een samenwerking zijn gestart om een nieuwe Air Jordan 6 te creëren. Ditzelfde geldt ook voor de voetbalclub “Paris Saint Germain”. Na deze aankondigingen zet het merk koers voorwaarts en zijn er beelden opgedoken van dit model maar dan geïnspireerd op militaire kleuren.

Deze specifieke colorway is bedoeld voor de Major League Baseball (MLB) atleten die onder contract staan bij het merk. Er worden maar elf exemplaren van dit model uitgebracht en die worden aan de volgende atleten overhandigd: Dellin Betances, Mookie Betts, Gio Gonzalez, Aaron Hicks, Kenley Jansen, Yadier Molina, David Price, CC Sabathia, Taijuan Walker en Dexter Fowler. De laatste persoon heeft een unboxing filmpje op Instagram gezet. Dit filmpje kun je onderaan dit blog bekijken.

De details

De sneakers zijn niet verpakt in een standaard doosje, verre van zelfs. De omhulling bestaat uit een oude munitie hoes met de namen van de spelers erop. Daarnaast staat er op de hoes “OP-162 JRDN.BSBL TEAM 23”, naar verwachting staat dit voor de 162 wedstrijden die er gespeeld worden in een seizoen bij baseball. In deze hoes zit nog een houten omhulsel die je eruit kan trekken. Nu komen de sneakers te voorschijn. Naast de sneakers heeft Air Jordan nog een bomberjack in de doos verpakt. Voor iedere atleet is dit kledingstuk persoonlijk gemaakt.

Laten we het nu dan even over de schoenen hebben. Om te beginnen heeft de zool een zwarte kleur met beige details. de gehele body heeft een zacht beige kleur. Aan de buitenkant van de hak zit dezelfde tekst als op de munitie hoes in gele letters. Vervolgens staat er op de binnenkant van de tong een getal tussen een en elf. Dit getal staat welke sneaker het precies is van de elf.

Helaas is het nog niet bekend of deze colorway daadwerkelijk op de markt gaat verschijnen. Maar zoals jullie waarschijnlijk wel weten zit het bedrijf nooit stil en komt er eind deze maand de Air Jordan 1 High Retro Gym Red en de OG First Class Flight uit.


Air Jordan 6 MLB Baseball PE Pack
Air Jordan 6 MLB Baseball PE Pack
Air Jordan 6 MLB Baseball PE Pack
Air Jordan 6 MLB Baseball PE Pack
Air Jordan 6 MLB Baseball PE Pack
Images by: Jordan Brand