Skip to content
Upcoming

Jordan Brand brengt aankomende zaterdag 22 februari 2020 een ‘Fashion Pack’

20 februari 2020 16:53
Jordan Brand brengt aankomende zaterdag 22 februari 2020 een ‘Fashion Pack’

Er lijkt maar geen einde aan alle Jordan releases te komen. Er komen steeds meer nieuwe colorways op alle Jordan modellen en het ziet er niet naar uit dat hier gauw verandering in komt. Voor aankomende zaterdag, 22 februari, staat het Fashion Pack op de planning. Het pack bestaat uit een Air Jordan 1 Low, een Air Jordan 1 Mid en een Jordan Mars 270.

Alle drie de modellen in het Fashion Pack zijn geïnspireerd op een stad waarin de Fashion Week zich afspeelt. Zo representeert de Air Jordan 1 Mid Milaan, de Air Jordan 1 Low Parijs en de Jordan Mars 270 Londen. Alle drie zijn ze geïnspireerd op de kleuren, architectuur en stijlen van de drie iconische steden. Wij zullen ze hieronder één voor één uitlichten.

Alle drie de colorways zullen zaterdag 22 februari 2020 releasen via Offspring. Bekijk onze Releasekalender voor meer informatie over alle drie de sneakers. De Air Jordan 1 Mid zal €140,- kosten en de Air Jordan 1 Low zal €130,- kosten en de Air Jordan Mars 270 heeft een prijskaartje van €150,-.


Air Jordan 1 Low ‘Paris’ | CV3043-100

De klassieke zandsteenarchitectuur en de blauwe lucht in Parijs vormen de inspirerende zachte kleuren op deze Air Jordan 1 Low. Er wordt een verfijnde sfeer gecreëerd door de combinatie van de kleuren blauw, grijs en wit. De sneaker is gemaakt van verschillende materialen, zoals leer, nubuck en mesh. Ook hangt er een tag aan de sneaker waarop ‘PRS’ staat.

Air Jordan 1 Low Fashion Pack 'PRS'

CV3043-100 · Prijs vanaf €348,-

Naar alle aanbieders
Fashion Pack
Fashion Pack

Air Jordan 1 Mid ‘Milan’ | CV3044-100

Milaan staat bekend om de combinatie van moderne en iconische erfgoed stijlen en dit is goed terug te zien in de Air Jordan 1 Mid ‘Milan’. De Duomo, het barokke marmer, de golven en de rimpelingen zijn iconische kenmerken van de stad. Deze kenmerken worden gemixt en samengevoegd in deze sneaker die zorgt voor een opvallende, creatieve look. Ook aan deze sneaker hangt weer een tag die duidelijk maakt welke stad de sneaker representeert.

Air Jordan 1 Mid Fashion Pack 'MLN'

CV3044-100 · Prijs vanaf €291,-

Naar alle aanbieders
Fashion Pack
Fashion Pack

Air Jordan Mars 270 ‘London’ | CV3042-001

Last but not least, de Air Jordan Mars 270 ‘London’. In tegenstelling tot de andere twee colorways is dit een donkere colorway. De sneaker heeft gedempte tonen van zwart en grijs gekregen, omdat er in Londen vaak mistig of regenachtig weer is. Echter hebben de inlegzolen wel een blauwe kleur gekregen, omdat de Britse vlag ook over dezelfde kleur blauw beschikt. Ook in de Air Unit is een donkerblauwe kleur terug te vinden.

Air Jordan Mars 270 Fashion Pack 'London'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Fashion Pack
Fashion Pack
Images by Nike