Skip to content
Upcoming

Jordan Brand brengt Air Jordan 3 terug in zijn klassieke Cool Grey colorway

5 mei 2020 15:40
Jordan Brand brengt Air Jordan 3 terug in zijn klassieke Cool Grey colorway

Nog nooit hebben wij zo gehoopt dat deze geruchten die rond gaan in de sneaker wereld waar zijn, er is namelijk gezegd dat de Air Jordan 3 ‘Cool Grey’ terug zal keren in de geliefde style in 2021. Volgend jaar zal dan ook het jaar worden van het Jordan brand, vooral omdat er veel liefde wordt getoond aan de Air Jordan 3 Cool Grey die een heropleving gaat meemaken.

Het is één van de meest populairste modellen van de Air Jordan reeks, de Air Jordan 3. Het model zette een nieuwe standaard neer in mode en technologie zoals nog niet eerder was gedaan. De sneaker heeft geen grote swoosh aan de zijkant, in plaats daarvan zag je alleen het Nike Air logo en later het Air Jordan logo op de hak van de sneaker. Dit kwam samen met drie nieuwe maar toch belangrijke elementen; het nieuwe jumpman logo op de tong, grijze olifantachtige print op de bovenkant en de zichtbare Air-Unit op de hiel.

Air Jordan 3 “Cool Grey” | CT8532-012

Voor de ‘Cool Grey’ Air Jordan is er gekozen voor een rustige kleur. Er loopt een grijze zachte kleur over het grootste deel van de bovenkant van de sneaker, die zijn voorzien van nog donkere kleuren in de enkel, de oogrand, en stukjes van de niet-witte vormen van de tooling. De teenkappen en hielwraps breken uit in de kenmerkende cementprint. Met net naast lichter glad leer en donkere gemerkte hiellappen. Voor dat kleine beetje contrast zijn een aantal veter gaatjes geel gemaakt.

Release info

Helaas is er dus nog geen releasedatum vrijgegeven van het paar, maar houd het in de gaten! Ook moeten we het voorlopig doen met foto’s van de vorige uitvoering. Maar voor je het weet, is het zo ver. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases en sneakers zoals de aanstaande Air Jordan 3 Cool Grey? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date over de nieuwste releases.

Air Jordan 3 Retro 'Cool Grey'

CT8532-012 · Prijs vanaf €170,-

Naar alle aanbieders