Skip to content
Newsfeed

Joe Freshgoods x New Balance collab 2022

6 januari 2022 15:00
Joe Freshgoods x New Balance collab 2022

Op 4 januari 2022 teasde Joe Freshgoods een New Balance collab op zijn Instagram. De twee namen hebben in het verleden al eerder samengewerkt en komen nu met een nieuwe collab. Op de foto zijn twee verschillende schoenendozen te zien wat erop duidt dat er twee nieuwe paartjes onderweg zijn.

Designer Joe Freshgoods heeft in 2021 niet stil gezeten. Afgelopen jaar kwam de designer uit Chicago met de New Balance 990v3 ‘Outside Clothes’. Dit paartje had een kleurrijke look een combineerde de kleuren bruin, blauw en groen. Ook kwamen de twee namen met de 992 ‘No Emotions Are Emotions’ in 2020.

Nu werkt Freshgoods opnieuw aan een New Balance model. Op de foto op het Instagram account van Joe zien we twee dozen. De ene doos komt in een rood-oranje colorway en de andere heeft een groene kleur. Dit zullen hoogstwaarschijnlijk de kleuren van de aankomende paartjes zijn.

Ook geeft Joe wat meer weg op zijn Twitter account. Hier zien we een clip van Koby Bryant die drie vingers opsteekt. Dit hint naar de derde samenwerking van de twee merken. In de caption staat ‘April 2022’, hoogstwaarschijnlijk de data wanneer we de collab kunnen verwachten.

Hoe de sneakers eruit gaan zien en verdere informatie zal waarschijnlijk in de komende maanden volgen. Houdt onze releasekalender in de gaten voor updates omtrent de Joe Freshgoods x New Balance collab.

Joe Freshgoods x New Balance 2022 collab