Skip to content
Newsfeed

Jerry Lorenzo onthult adidas x Fear of God collab

23 december 2021 19:00
Jerry Lorenzo onthult adidas x Fear of God collab

Fashion designer Jerry Lorenzo komt samen met adidas voor een nieuwe collectie. De designer werd onlangs gespot in een adidas x Fear of God piece, wat duidt op een komende collab. Wanneer de twee namen hun collectie droppen, is helaas nog onbekend.

In 2013 richtte Jerry Lorenzo het merk ‘Fear of God’ op. Het merk staat vooral bekend om zijn tijdloze kledingitems met strakke ontwerpen. Volgens de designer zijn de items van Fear of God ‘oplossingsgerichte’ kledingstukken. Hiermee bedoelt Lorenzo dat iedereen de kleding makkelijk aan kan trekken zonder hier te veel bij na te denken.

Naast het droppen van zijn eigen collecties, kwam de fashion designer ook samen met bekende namen voor een collab. Zo bracht het merk onder andere de Vans x Fear of God collectie uit en gaf hij modellen als de Sk8-Hi en Vans Era een make-over. Ook schoof Jerry samen met Nike aan tafel en brachten de twee namen in 2018 de Air F.O.G 1 uit.

Nu komt het merk samen met adidas voor een nieuwe collectie. De collab zal bestaan uit verschillende basketbal- en activewear items en worden onder de sub-label van het merk gedropt: Fear of God Atlethics. Helaas is er nog niet veel over de samenwerking en releasedatum bekend.

Wel werd Lorenzo onlangs gespot tijdens een basketbalwedstrijd van de Los Angeles Lakers. Tijdens deze wedstrijd droeg de fashion designer een pastel gele adidas x Fear of God hoodie. Vervolgens postte hij zijn volledige outfit op Instagram.