Skip to content
Upcoming

Jerry Lorenzo laat een FOG 1 Paris PE zien

13 maart 2019 10:15
Jerry Lorenzo laat een FOG 1 Paris PE zien

Aankomende zomer vindt in Frankrijk het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen plaats. Speciaal voor dit toernooi heeft Jerry Lorenzo in samenwerking met Nike een Fear Of God 1 Paris PE gemaakt.

Het wereldkampioenschap voor vrouwen begint 7 juni en zal 7 juli eindigen met de finale in Lyon. Ook de Nederlandse leeuwinnen zullen meedoen aan het eindtoernooi in Frankrijk. Daar zullen ze het in de groepsfase opnemen tegen de vrouwen van Canada, Kameroen en Nieuw-Zeeland.

In aanleiding naar het wereldkampioenschap heeft de Fear Of God designer een speciale versie gemaakt van de Nike FOG 1. Eerder bracht Lorenzo natuurlijk al een Black en een Light Bone colorway uit van de Fear Of God 1. We zouden de FOG 1 Paris PE kunnen zie als een combinatie van beide colorways.

Zo heeft de Paris PE, net als de eerdere release, een Light Bone colorway. De upper die gemaakt is van mesh heeft grotendeels deze kleur. Naast het mesh zit er ook nog suède op het bovenwerk. De toe cap is namelijk gemaakt van grijs suède. De cage op het bovenwerk, waar de veters aan vast zitten, is zwart gekleurd. Een leuk detail op deze cage is de witte mini Swoosh vooraan de cage. Tenslotte heeft de FOG 1 Paris PE natuurlijk de bekende zwarte rits die op veel Fear Of God modellen zitten. Zo kan de vrij hoge sneaker gemakkelijk aan- en uitgetrokken worden.

De midsole is wit gekleurd, net als de outsole. Natuurlijk is de bekende Air unit ook weer aanwezig op de sneaker. Dit keer in een transparant blauwe kleur.

Er is weinig bekend over de release van de FOG 1 Paris PE. Tot nu toe is hij alleen aan de voeten van Fear Of God designer Jerry Lorenzo gezien. Er is niet bekend of hij zal uitkomen voor het grote publiek.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


FOG 1 Paris PE
FOG 1 Paris PE
FOG 1 Paris PE
Images by: Jerry Lorenzo