Skip to content
Upcoming

Japanse graffiti artiest WANTO krijgt zijn eigen adidas Yung-1

28 mei 2019 10:36
Japanse graffiti artiest WANTO krijgt zijn eigen adidas Yung-1

adidas is opnieuw een samenwerking aangegaan met de Japanse graffiti artiest WANTO. Naast een nieuwe sneaker brengen ze ook kleding uit die de artiest persoonlijk zou willen dragen tijdens zijn werk. De sneaker die bij deze collectie gaat horen is de adidas Yung-1.

De details

De Yung-1 lijkt gewoon op de traditionele sneaker alleen heeft de artiest er een aantal leuke details aan toegevoegd. Om te beginnen is deze sneaker gemaakt van gore-tex materialen waardoor hij volkomen waterdicht is. Vervolgens is de upper gemaakt van zacht suède en is het zwart van kleur. Op de upper zijn ook gele accenten aanwezig die de sneaker wat diepte geven. Daarnaast zijn er ook bungee style veters op de sneaker te vinden. Naast de sneaker heeft WANTO ook een tracksuit en een t-shirt aan de lijn toegevoegd die matchen met de sneaker. De tracksuit heeft dezelfde kleuren als de sneaker terwijl het shirt wit van kleur is met gele accenten.

De gehele collectie gaat op donderdag 30 mei uitkomen en de sneakers krijgen een prijskaartje van €180,-. Ben jij benieuwd hoe laat en waar jij dit pareltje kan bemachtigen? Check dan snel even onze releasekalender.


Wanto X adidas Yung-1

EE9254 · Prijs vanaf €467,-

Naar alle aanbieders
WANTO adidas Yung-1 EE9254 Release Date
WANTO adidas Yung-1 EE9254 Release Date
WANTO adidas Yung-1 EE9254 Release Date
Images by: adidas