Skip to content
Upcoming

James Bond krijgt een eigen adidas colorway!

31 december 2019 16:00
James Bond krijgt een eigen adidas colorway!

De adidas Ultra Boost 2020 is nog maar kort geleden uitgekomen maar op dit moment zijn er al verschillende sterke colorways verschenen. Nu kunnen wij mededelen dat er een nieuwe geheimzinnige colorway bij gaat komen. De enige echte 007 krijgt namelijk een eigen colorway. Scrol naar beneden als je meer te weten wilt komen over deze sneaker.

Rond april aankomend jaar zal er een splinter nieuwe James Bond film in de bioscopen verschijnen. Met de titel ‘No Time To Die’ weet je eigenlijk al dat dit een pracht exemplaar gaat worden. Check hieronder de trailer van de film en komt erachter of het iets voor jou is.

James Bond 007 x adidas Ultra Boost 2020 | De details

Zoals het er nu naar uitziet zal deze colorway in een geheel zwart kleurig jasje verschijnen. Zowel de upper als de midsole beschikken over deze kleur. Op de heel van de sneaker heeft adidas het bekende ‘007’ logo geplaatst. Om wat meer diepte te geven zijn er verschillende details op de voorkant van de sneaker aangebracht. Dit hebben ze gedaan doormiddel van stitching werk. Al met al ziet de colorway er ontzettend strak uit en kan hij zo mee in de film.

Helaas is er nog geen exacte releasedatum bekend gemaakt maar hij wordt verwacht rond de tijd dat de film ook gaat uitkomen. Rond de maand april zal dit dan hoogst waarschijnlijk ook gaan gebeuren. We verwachten dat er binnenkort meer informatie bekend gemaakt gaat worden over deze sneaker. Houd onze releasekalender dan ook goed in de gaten!


James Bond 007 adidas Ultra Boost 2020 Release Date
James Bond 007 adidas Ultra Boost 2020 Release Date
Banner by: The 007 World!
Images by: solebyjc