Skip to content
Upcoming

Een nieuwe colorway van de Jaden Smith x New Balance Vision Racer is opgedoken

28 juli 2020 09:48
Een nieuwe colorway van de Jaden Smith x New Balance Vision Racer is opgedoken

Vorige week kwam de Jaden Smith x New Balance Vision Racer uit. Deze sneaker was voor een groot deel gemaakt van gerecyclede materialen. Heb jij mis gegrepen op deze release, maak je dan geen zorgen, want de sneaker komt binnenkort in een nieuwe witte colorway.

Jaden Smith kunnen we allemaal kennen als de zoon van Will Smith, maar Jaden is de laatste jaren flink bezig geweest met het opbouwen van zijn eigen carrière. Zo bracht hij in 2017 het album SYRE uit waar onder andere A$AP Rocky op stond. Twee jaar later bracht hij het album ERYS uit waar artiesten zoals Tyler The Creator en Kid Cudi op stonden. Niet alleen brengt hij albums uit, maar stond hij samen met Will Smith op Coachella 2019 en heeft hij 7 miljoen maandelijkse streams op Spotify.

Jaden Smith x New Balance Vision Racer ‘White’

New Balance is de samenwerking opnieuw aangegaan met Jaden Smith. De Vision racer combineert de X Racer en het 1700 model met elkaar. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van 60% gerecycled polyester materiaal. De mudguard en overlays en de onderkant van het bovenwerk zijn gemaakt van suede. Donker blauwe details zijn geplaatst op de midfoot en als lijn rondom de zilveren “N”. Een geel met blauwe lijn loop rondom de sneaker heen. Het bovenwerk zit op een dikke chunky midsole en doorzichtige outsole met daaronder de tekst “VISION”.

De release datum voor de Jaden Smith x New Balance Vision Racer ‘White’ is nog niet bekend. Check hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers nieuws pagina in de gaten om niks van het laatste sneaker nieuws te missen.

Jaden Smith New Balance Vision Racer
Jaden Smith New Balance Vision Racer
Jaden Smith New Balance Vision Racer
Images by New Balance