Skip to content
Upcoming

J Balvin heeft een samenwerking met Jordan Brand aangekondigd tijdens de Super Bowl

3 februari 2020 12:00
J Balvin heeft een samenwerking met Jordan Brand aangekondigd tijdens de Super Bowl

Afgelopen nacht vondt de 54e editie plaats van de Superbowl en niemand minder dan Jennifer Lopez en Shakira traden op. Tijdens het optreden van Jennifer Lopez kwam ook J Balvin het podium op om op te treden. Voor de show werd bekend gemaakt dat er een samenwerking tussen Jordan Brand en J Balvin onderweg is, maar hij droeg de J Balvin x Air Jordan 1 sneaker ook tijdens deze halftime show.

José Álvaro Osorio Balvin, beter bekend als J Balvin, is een Colombiaanse reggaeton artiest uit Medellín. Al op jonge leeftijd begon hij met het maken van muziek. Tegenwoordig is J Balvin wereldwijd bekend door nummers als Loco Contigo, Mi gente en Say My Name. Ook heeft hij al samengewerkt met grote artiesten als David Guetta, Beyonce, Selena Gomez en Daddy Yankee.

Hij werkt niet alleen samen met andere artiesten, maar ook met merken. Zo onthulde hij afgelopen weekend zijn samenwerking met A Bathing Ape, ook wel bekend als BAPE. Na de onthulling van J Balvin zijn kleurrijke samenwerking met BAPE kondigde J Balvin ook de Air Jordan 1 aan die perfect aansluit op de collectie met BAPE.

J Balvin x Air Jordan 1 | Closer Look

Als we kijken naar het bovenwerk van de sneaker zullen alle kleuren gelijk de aandacht trekken. Op het bijzonder geconstrueerde bovenwerk loopt namelijk een regenboogpatroon. Dit patroon is op het gehele bovenwerk te vinden van de hiel tot aan de tenen op een witte midsole. Als we kijken naar de Swoosh zien we een vervormde outlining in een zwarte kleur. Ook als we naar de toebox en hak kijken zien we een vervormd patroon. Dankzij het Happy Face logo van J Balvin op de hielen en op de tong van de linkerschoen wordt de sneaker afgemaakt.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend voor de J Balvin x Air Jordan 1. Wel kun je de sneaker hieronder al bekijken. Vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers in de gaten te houden, zodat jij op de hoogte blijft van het laatste sneakernieuws!


J Balvin Air Jordan 1 Release Date
J Balvin Air Jordan 1 Release Date
J Balvin Air Jordan 1 Release Date
J Balvin Air Jordan 1
Images by Hypebeast