Skip to content
Newsfeed

In september komt er een Billie Eilish x Air Jordan 15 SP

17 juni 2021 19:30
In september komt er een Billie Eilish x Air Jordan 15 SP

In september komt er een Billie Eilish x Air Jordan 15 SP uit. Afgelopen week gingen de eerste beelden rond van de Billie Eilish x Air Jordan 1 KO. Echter komt er nog een paartje van deze samenwerking uit.

De geruchten gingen dat we pas in de lente van 2022 een Air Jordan 15 SP konden verwachten. Dat het een Special Project zou zijn en dat het een women’s release wordt, was wel al bekend.

Billie Eilish x Air Jordan 15 SP

De vorm van de Air Jordan 15 is geïnspireerd door een straaljager van de NASA. Dit kun je goed zien aan de neus en het verloop van de sneaker. De komende AJ15 zal in één kleur uitkomen, net als de Air Jordan 1 KO. Het verschil is dat deze in een zandkleur uit zal komen en niet in het fel groen. Deze zachte kleur refereert dan ook naar de huidige fase van Billie Eilish, terwijl het groen refereert naar de afgelopen paar jaar. De afbeelding hieronder is een mock-up, dus nog geen officiele afbeelding vanuit Jordan Brand. Het kan nog zijn dat er kleine aanpassingen gemaakt worden.

De Billie Eilish x Air Jordan 15 SP zal op donderdag 9 september 2021 droppen. Wil je deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download onze Sneakerjagers app! Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste updates.

Air Jordan 15 Billie Eilish