Skip to content
Newsfeed

In-hand look PEACEMINUSONE​​​​​​​ x Nike Kwondo 1 ‘Panda’

15 juni 2022 10:33
In-hand look PEACEMINUSONE​​​​​​​ x Nike Kwondo 1 ‘Panda’

De eerste beelden van de PEACEMINUSONE​​​​​​​ x Nike Kwondo 1 in de ‘Panda’ colorway zijn opgedoken. PMO is een Koreaans modemerk dat is opgericht door, wat sommigen beschouwen als de ‘King of K-Pop’, G-Dragon.

De Kwondo 1 ‘Panda’ is alweer de vijfde samenwerking tussen de twee merken. In maart 2022 had het duo ook al een ’triple white’ colorway van de Nike Kwondo 1 gereleased. Wanneer de PEACEMINUSONE​​​​​​​ x Nike Kwondo 1 ‘Panda’ exact gereleased gaat worden is nog niet bekend.

De Kwondo 1 is geïnspireerd door de Koreaanse vechtsport ‘Taekwondo’. Dit is vooral te zien aan het zwarte flapje dat de veters bedekt. Op die veterflap vind je een stiksel van het PEACEMINUSONE logo. Verder bestaat het bovenwerk uit een wit leren basis wat wordt gecombineerd met zwarte overlays. Ook de kraag en de midsole kleuren zwart. De hak bevat ook nog een stiksel van een madelief. Dit is ook een van de logo’s die PMO vaker gebruikt

Wanneer de PEACEMINUSONE​​​​​​​ x Nike Kwondo 1 ‘Panda’ dropt is nog niet bekend. Wel verwachten we dat hij nog in 2022 zal uitkomen. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor updates.

g dragon x Nike Kwondo 1
g dragon x Nike Kwondo 1
g dragon x Nike Kwondo 1
g dragon x Nike Kwondo 1