Skip to content
Watch

DJ Friss – The Turnover Episode 3

17 juli 2021 16:00

Het is tijd voor alweer de derde aflevering van The Turnover. Deze staat nu live op Sneakerjagers Radio. Dit is een nieuwe muziekshow met DJ Turne. Via de Mixcloud van Sneakerjagers kan je deze show ook beluisteren. Deze week is DJ Friss te gast om achter de draaitafel te staan.

The Turnover

Wij hebben op Sneakerjagers Radio een nieuwe show met DJ Turne: The Turnover. Elke zaterdag om 16:00 uur ’s middags kan je een gloednieuwe aflevering verwachten. De meeste afleveringen duren ongeveer een halfuurtje.

In de nieuwe show staat DJ Turne achter de draaitafel. In sommige afleveringen komen er gasten langs die ook achter de draaitafel staan. De gasten die langskomen zijn niet altijd diskjockey. Dit is allemaal een grote verrassing tot het moment dat de aflevering online staat.

De muziekshow wordt opgenomen in Amsterdam in het huis van DJ Turne. Voorafgaand de afleveringen eten de gasten en Turne samen een warme maaltijd. Met een volle maag kan je beter draaien. Elke week wordt het uitkijken naar de volgende aflevering van The Turnover.

De tweede aflevering kwam op zaterdag 10 juli uit. In deze aflevering was DJ Sueside te gast bij Turne. Klik op de knop hieronder om deze aflevering te bekijken.

De derde aflevering van The Turnover staat nu online met DJ Friss als gast.

DJ Friss

De DJ die deze week te gast is in The Turnover is Frisser dan Friss. De echte naam van DJ Friss is Jasper Lieuwma. Hij is geboren in Leeuwarden en is daar ook opgegroeid. Op vroege leeftijd ontwikkelde hij een liefde voor de hiphopcultuur. Nadat Jasper een set draaitafels zag was hij verkocht. In 2003 kocht hij zijn eigen draaitafels en was DJ Friss geboren.

In 2006 nam DJ Irie, een gerespecteerde naam in de muziekwereld, DJ Friss onder zijn hoede. Gedurende 2007 speelde hij liveshows voor het Friese The Proov. In de jaren erna steeg de populariteit van de DJ uit Leeuwarden. Op feesten kwam hij Kraantje Pappie tegen. Samen vormden zij een team voor de liveshows van Kraantje.

In 2009 won hij de prijs voor de Beste Muzikant tijdens de Grote Prijs van Nederland. Dit was toen erg uniek voor een DJ. In 2011 was hij finalist in de DMC World Online DJ Kampioenschappen. DJ Friss heeft daarnaast meegewerkt aan verschillende albums van Kraantje Pappie en van Dope D.O.D.


De derde aflevering van The Turnover is nu te beluisteren en te bekijken via de Sneakerjagers Radio. Wil je op de hoogte blijven van deze nieuwe muziekshow? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste The Turnover aflevering.