Skip to content
Upcoming

HOT: adidas x Pharrell Williams HU NMD ‘N.E.R.D.’

13 september 2018 14:13
HOT: adidas x Pharrell Williams HU NMD ‘N.E.R.D.’

adidas en Pharrell Williams hebben weer samengewerkt voor een nieuwe super gelimiteerde adidas HU NMD. Dit keer in een groen/geel/oranje colorway. Vorig jaar tijdens ComplexCon werd de adidas HU NMD ‘N.E.R.D.’ voor het eerst gereleased. Deze zwart/zilveren colorway was gemaakt voor de muziekgroep waar Pharrell in zit, ‘N.E.R.D.’

Na het succes van de zwart/zilveren variant is nu een nieuwe colorway aan de beurt, oranje/geel/groen. Deze colorway is al exclusief bij Billionaire Boys Club store gereleased maar wordt nu breder gereleased. De sneaker zal wel steeds exclusief verkrijgbaar zijn via Billionaire Boys Club winkels verspreid in Amerika.

De sneaker zal dit keer in Billionair Boys Club New York uitkomen in een beperkte oplage. Er zijn van de sneakers maar 200 paar dus het bemachtigen van een paartje voor retail wordt een hele klus.

Als we even inzoomen op de colorway van de sneaker zien we dat het naadloze bovenwerk uitgevoerd is in forrest green. Hier overheen is in het geel ‘N.E.R.D.’ geborduurd, wat we kennen van de vorige release. Om alles lekker in contrast te gooien hebben ze het heelpanneel oranje gemaakt. De midsole is wit met hieronder een felgele outsole.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 97 ‘Amarillo’

Releasedatum: TBA
Prijs: €200,-
Colorway: Green-Yellow/Orange
Stylecode: EE6297


'N.E.R.D.'

'N.E.R.D.'

'N.E.R.D.'

'N.E.R.D.'

'N.E.R.D.'

'N.E.R.D.'
Images by Stadium Goods