Skip to content
Staff Picks

Hoe style ik het Nike Air Force 1 en Dunk ‘Plaid’ pack

5 januari 2023 17:10
Hoe style ik het Nike Air Force 1 en Dunk ‘Plaid’ pack

Op 5 januari 2023 dropte Nike het ‘Plaid’ pack, bestaande uit de Air Force 1 ’07 LV8 ‘White’, Dunk Low ‘White’, Air Force 1 ’07 LX Low ‘Brown’ en de Air Force 1 Mid ’07 LX ‘Pale Ivory’. Het pack heeft een retro uitstraling en combineert verschillende geruite motieven. Bekijk hier hoe je deze winterse sneakers kunt stylen.

Nike ‘Plaid’ pack

Nike Plaid pack
Asphaltgold
Nike Plaid Pack

Het Nike ‘Plaid’ pack bestaat uit vier sneakers en brengen twee colorways uit. De Air Force 1 ’07 LV8 ‘White’ en Dunk Low ‘White’ delen dezelfde kleuren. Hierbij kleurt het bovenwerk wit en hebben de overlays een rood met groen geruit motief gekregen. Bij de Air Force 1 ’07 LV8 komt het ‘plaid’ motief terug op de Swoosh en hiel cap. De Dunk Low ‘White’ komt met een mudguard en overlays bij de hiel in het ‘plaid’ motief.

Nike Air Force 1 '07 LX Low 'Brown'
Nike
Nike Air Force 1 Mid '07 LX 'Pale Ivory' - Plaid Pack

De andere twee varianten uit het ‘Plaid’ pack van Nike, zijn de Air Force 1 ’07 LX Low ‘Brown’ en de Air Force 1 Mid ’07 LX ‘Pale Ivory’. Deze sneakers hebben een retro uiterlijk en combineren verschillende tinten bruin. Het bovenwerk is van leer en kleurt donkerbruin. Bij de Air Force 1 ’07 LX Low ‘Brown’ verschijnt het ‘plaid’ motief op de hiel. De Air Force 1 Mid ’07 LX ‘Pale Ivory’ brengt de ‘plaid’ print terug op de Swoosh.

Alle vier de sneakers uit het ‘Plaid’ pack hebben een eigen, opvallende look. Om je een beetje inspiratie te geven, hebben we een aantal outfit picks voor je geselecteerd die goed gaan met de Air Force 1’s en Dunk Low.

Retro sweater

Patta x Tommy Crewneck Sweatshirt (Mid Grey Heather)

Patta x Tommy Crewneck Sweatshirt (Mid Grey Heather)
Patta
Patta x Tommy Crewneck Sweatshirt (Mid Grey Heather)

De Patta x Tommy Crewneck sweatshirt is met zijn rode details goed te combineren met de ‘White’ colorway van de Air Force 1 ’07 LV8 en de Dunk Low. De sweater heeft een relaxed fit en kleurt grijs. Op de voorzijde zijn de logo’s van Patta en Tommy Hilfiger gezet. De samenwerking brengt ode aan de hiphop scene.

Carhartt WIP Boot Sweat

CARHARTT WIPBOOT SWEAT
BSTN
CARHARTT WIPBOOT SWEAT

De Carhartt WIP Boot Sweat gaat met zijn bruine colorway goed met de ‘Brown’ en ‘Ivory Pale’ colorways van de Air Force 1. De trui heeft een relaxed fit en een embroidery op de voor- en achterzijde. Op de borst is een cowboy boot met de letters CHRT gestitched. Op de rug is de tekst ‘Carhartt Work In Progress Aces High Since 1989’ in het off-white gezet.

Tommy Jeans TJM RLXD Varsity trui

Tommy Jeans TJM RLXD Varsity
Freshcotton
Tommy Jeans TJM RLXD Varsity

Een andere retro uitziende sweater die goed gaat met het Nike ‘Plaid’ pack, is de Tommy Jeans TJM RLXD Varsity trui. Het item kleurt wit en heeft een donkerblauwe print op de voorzijde. Het item is van 100% katoen en heeft een relaxte fit. De elastische banden bij de mouwen en heupen houden de trui in model.

Vintage jacket

Nike Life Chore Coat jack

NIKE LIFE CHORE COAT JACKET
Asphaltgold
NIKE LIFE CHORE COAT JACKET

Het Life Chore Coat jack van Nike is gemaakt van 100% katoen en is goed te combineren in verschillende outfits. Op de borst is de Swoosh in het wit gezet. Het jack is met knopen te sluiten. Op de heupen zijn twee zakken gezet. De polokraag geeft het jack een retro uitstraling. Combineer het jack met de ‘Brown’ en ‘Pale Ivory’ colorways uit het ‘Plaid’ pack van Nike.

Patta Plaid Overshirt (Mourning Dove Check)

Patta Plaid Overshirt (Mourning Dove Check)
Patta
Patta Plaid Overshirt (Mourning Dove Check)

Breng het ‘Plaid’ motief terug in je jacket en ga voor het Patta Plaid Overshirt. Het item heeft een grijze colorway en combineert de kleuren wit, blauw en zwart in het motief. Op de borst is een zak geplaatst met het Patta logo er op gestitched. Op de rug is ‘Team Patta’ in krulletters gezet. Het item is voorzien van capuchon en is licht gevoerd.

Obey Unwound Jacket Irish Cream

Obey Unwound Jacket Irish Cream
Freshcotton
Obey Unwound Jacket Irish Cream

Het Obey Unwound jacket in de colorway ‘Irish Cream’ heeft een opvallende look. Het item is gemaakt van corduroy, wat het jack een zachte feel geeft. Op de borst is het Obey logo gezet en de rug is bedrukt met een unieke print. Het jack is met zijn beige colorway goed te combineren met alle vier de sneakers uit het ‘Plaid’ pack.

Loose fit jeans

Levi’s 501 Kiss and Goo

Levi's 501 Levisoriginal Kiss And Goo
Freshcotton
Levi's 501 Levisoriginal Kiss And Goo

De 501 Kiss And Goo jeans van Levi’s heeft een relaxed fit. De broek heeft een lichte wassing die goed gaat met een hoop outfits. Een Levi’s jeans is een must voor iedere kledingkast en de 501 Kiss And Goo is hier een goed voorbeeld van. De broekspijpen lopen ietwat over de sneakers heen, wat de outfit een nonchalante look geeft. Levi’s brandings zijn op de heupen te zien.

Tommy Jeans x Patta Denim Carpenter pant

TOMMY JEANS X PATTA DENIM CARPENTER PANT
Asphaltgold
TOMMY JEANS X PATTA DENIM CARPENTER PANT

Een ander item uit de Tommy Jeans x Patta collab, is deze Carpenter jeans. Het item heeft een donkerblauwe wassing en een loose fit. Op de achterzak is een Tommy x Patta embroidery gezet, deze combineert de kleuren rood, blauw en groen. De broekspijpen lopen door over de sneakers wat de broek een nonchalante look geeft.

Levi’s Silvertab Loose jeans

SILVERTAB LOOSE - JEANS RELAXED FIT
BSTN
SILVERTAB LOOSE - JEANS RELAXED FIT

De Silvertab Loose jeans van Levi’s heeft een grijze colorway en een lichte wassing. De jeans is van stevig katoen gemaakt en heeft een loose fit. Op de heup is het Levi’s embleem geplaatst. Zilveren details bij de broekzakken maken de jeans compleet.

Accessoires

Maak je outfit compleet met een bijhorende tas. De Highbury Tote Bag van Carhartt WIP heeft een geruite motief en combineert verschillende bruintinten. De Nike Sportswear muts is in verschillende colorways te verkrijgen en heeft het Nike logo op de voorzijde gezet.

Carhartt WIP Highbury Tote Bag
Freshcotton
Nike Sportswear Utility Beanie
Nike

Dit zijn een aantal outfit picks die je kunt stylen met het Nike ‘Plaid’ pack. Bekijk de verschillende colorways uit het pack in onze releasekalender. Vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf op de hoogte van de laatste releases en nieuwsberichten.