Skip to content
Upcoming

Hiroshi Fujiwara draagt Fragment x Air Jordan 3 sample

10 april 2019 09:00
Hiroshi Fujiwara draagt Fragment x Air Jordan 3 sample

Hiroshi Fujiwara is gespot in een wel heel bijzondere Air Jordan. Namelijk de Fragment x Air Jordan 3 sample. De legendarische designer werd gespot met de nog nooit eerder vertoonde schoenen bij het Nike Hong Kong department.

Eerder werkte Air Jordan en Fragment al samen aan een Air Jordan 1. De Fragment x Air Jordan 1 wordt gezien als een van de meest gewilde sneaker en is een echte grail onder vele sneaker liefhebbers. Nu zijn er dus foto’s verschenen van een Air Jordan 3.

Qua kleurenschema lijkt de Air Jordan 3 erg op die van de Air Jordan 1. Het bovenwerk is grotendeels wit gekleurd en heeft een aantal blauwe details. Bijvoorbeeld de vetergaatjes en het Jumpman logo op de tong. Ook het bovenste gedeelte van de sneaker bij de enkel is blauw gekleurd. Daarnaast heeft de Air Jordan 3, tot genoegen van vele sneaker fans, de Nike Air branding op de hak in het blauw.

De mudguard van de sneaker is zwart gekleurd. Daar is ook het Fragment logo te vinden. Daaronder zit een midsole in de kleuren blauw en wit. Op het blauwe gedeelte is een sample tekst geplaatst.De sneaker wordt uiteindelijk afgemaakt met een grijze outsole.

Er is nog niks bekend over een mogelijke release, en of hij überhaupt wel gaat releasen. Wij bij sneakerjagers hopen in ieder geval van wel, want laten we nou eerlijk zijn, dit is toch een top colorway. Voor nu moeten we het helaas nog doen met de foto’s van de Fragement x Air Jordan 3. Check ze hieronder.


Fragment x Air Jordan 3
Fragment x Air Jordan 3
Fragment x Air Jordan 3
Images by hkkicksgram/talksole