Watch

Het nieuwe seizoen van de Queens & Sneakers Show gaat weer van start

26 oktober 2021 15:57
Het nieuwe seizoen van de Queens & Sneakers Show gaat weer van start

Deze week is het tijd voor het nieuwste seizoen van onze Queens & Sneakers Show. Deze podcast is te bekijken op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers.

Op donderdag 28 oktober om 20:00 uur hebben onze hosts, Carmen en Maartje, twee nieuwe gasten op bezoek. DJ Mixturess en Pay zijn al een lange tijd actief in de muziekindustrie. Naast hun liefde voor muziek delen de twee vrouwen ook een liefde voor sneakers. Deze aflevering is in het Engels.

Deze week hebben we niet alleen nieuwe gasten, maar ook een nieuwe locatie. Het nieuwe seizoen wordt namelijk opgenomen op de Hogeschool van Amsterdam.

Queens & Sneakers Show Air Force 1 Mid
Queens & Sneakers Show Air Max 1
Queens & Sneakers Show Air Jordan 1 Low
Queens & Sneakers Show Custom Air Max 95

Queens & Sneaker Show: seizoen 2, aflevering 1

DJ Mixturess

DJ Mixturess

DJ Mixturess begon haar carrière in 2007 nadat zij een workshop bijwoonde dat over DJ’en ging. Vanaf haar zesde speelt ze al de gitaar, waardoor Mixturess zichzelf kon ontwikkelen in een allround muzikant en producer.

Ze heeft met verschillende bands gespeeld zoals Re-Freshed Orchestra en is DJ geweest voor MC Melodee, IamAisha en Adlicious.

Door de jaren heen heeft Mixturess zichzelf omhoog gewerkt als een gerespecteerde HipHop en RnB DJ in Nederland. Zo heeft ze sets gespeeld op onder andere het Amsterdam Dance Event, North Sea Around Town, Rotterdam Unlimited en Solar Festival.

Naast zelf muziek maken en draaien is Mixturess ook ondernemend. Zo heeft zij haar eigen feestconcept genaamd ‘Plain Jane‘ gestart, waar het niet draait om het imago maar om de muziek. Daarnaast is zij ook eigenaar van een eigen muziekstudio (@thelivingroom_studio) waar zij cursussen over producen en DJ’en geeft.

Pay

Pay

Pay is al meer dan twintig jaar actief in de muziek- en entertainmentindustrie als muziekjournalist. Met deze baan heeft zij vele artiesten, DJ’s en producers geïnterviewd zoals Ice Cube, Nas, Ne-Yo, Rob Lewin en leden van de Wu-Tang Clan. Ook andere belangrijke personen in de industrie als Shanti Das (Silence The Shame), Rob Stone (The Fader) en Nicki Farag (Def Jam) hebben de hand geschud met Pay.

De journalistieke ervaring van Pay heeft geleid tot haar rol als host, moderator en spreker voor verschillende internationale (muziek) festivals en conferenties zoals het Amsterdam Dance Event. Dit heeft ook geleid tot een functie als lid van de Raad van Toezicht bij De Melkweg, één van de bekendste podia in Amsterdam.

Naast al deze activiteiten past ze haar ervaring in de industrie, in combinatie met haar marketingopleiding, toe als artist consultant. Hiermee helpt ze nieuwe artiesten en andere creatieve talenten met het strategisch branden van hun naam en werk. Ze is daarbij ook manager van een aantal artiesten en creatieve talenten in muziek, film en TV.

Kijk jij uit naar het nieuwe seizoen van de Queens & Sneakers Show? Zorg er dan voor dat je op donderdag 28 oktober om 20:00 uur klaar zit voor de nieuwste aflevering. Deze aflevering zal ook te beluisteren zijn via Spotify. Heb je één van de aflevering van het vorige seizoen gemist? Bekijk de Queens & Sneakers Show playlist op YouTube om alle afleveringen op een rijtje te hebben.

Vergeet niet om ons op Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns) te volgen om op de hoogte te blijven van nieuwe aflevering.

The Turnover