Skip to content
Newsfeed

Het najaar in met de Nike Dunk Low ‘Midas Gold’

20 september 2021 15:00
Het najaar in met de Nike Dunk Low ‘Midas Gold’

In het najaar van 2021 zal Nike een nieuwe colorway van de Dunk Low releasen. Het aankomend paartje is helemaal in thema van de herfst gezet en trekt voor zijn release een ‘Midas Gold’ outfit aan.

Naast de ‘Midas Gold’ brengt Nike ook een andere winter themed sneaker uit. Zo hebben wij onlangs de Nike Dunk Low ‘Ice’ voorbij zien komen en is dit paar geïnspireerd door het jaarlijkse Harbin International Ice and Snow festival in China.

Nike Dunk Low ‘Midas Gold’ | DD1391-701

Het model laat zijn felle zomerkleuren achterwege en komt gedipt in herfstachtige tintjes. Zo komt de basis van het bovenwerk in het goud, waarover rode overlays te vinden zijn op de mudguard, de veters en de hiel.

De kleur rood maakt ook nog een vertoning op de Swoosh en op de veters. Op de tong is een gele Nike tag te vinden waarop het Nike logo in het rood geprint staat.

Ook de hieltab aan de achterkant van de sneaker is rood. Hierop staat ‘Nike’ in het geel geschreven. Ten slotte heeft het silhouet een witte middenzool en een rode buitenzool om met zijn bovenwerk te kunnen matchen. Bekijk de beelden van het model hieronder.

De Nike Dunk Low ‘Midas Gold’ heeft helaas nog geen exacte releasedatum, maar wordt wel in het najaar van 2021 verwacht. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Nike Dunk Low 'Midas Gold'
Nike Dunk Low 'Midas Gold'
Nike Dunk Low 'Midas Gold'
Dunk Low 'Midas Gold'
Dunk Low 'Midas Gold'
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date